Alles onder controle

hoe high-risk sporters angst overwinnen

Prijs € 22,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Roanne van Voorst

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedereen die in het leven een uitdaging aangaat, zal angsten en twijfels moeten trotseren om succesvol te zijn. Maar hoe doe je dat? Als er één groep mensen is die zich professioneel bezighoudt met angstbeheersing, zijn het wel high-risk sporters: de klimmers die bergwanden of gebouwen bedwingen, BASE-jumpers die zich met een kleine parachute of wingsuit in een dal storten, en high-liners die op honderden meters hoogte over een elastieken band wandelen.In 'Alles onder controle' vertellen vijftien van de beste highrisk sporters ter wereld openhartig over hun hoogtevrees en de andere uitdagingen die zij tegenkomen, én over de methoden die zij gebruiken om elke keer weer hun doel te bereiken.Hun lessen zijn niet alleen bruikbaar voor andere high-risk sporters, maar voor iedereen die angst ervaart op verschillende momenten in het leven. Zelfhypnose, visualisatie, angst-analyse: de geïnterviewden beproefden de meest effectieve strategieën om angst te overwinnen - en doen in dit boek verslag van hun succesformule.Met interviews van: Alain Robert, Alex Honnold, Alexander Schulz, Arno Ilgner, Catherine Destivelle, Cedric Dumont, Dan Goodwin, Don McGrath, Edurne Pasaban, Jorg Verhoeven, Hazel Findlay, Lynn Hill, Martin Fickweiler, Steph Davis en Rebecca Williams.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roanne van Voorst
Uitgever
Uitgeverij Brandt
ISBN
9789492037411
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Iedereen die in het leven een uitdaging aangaat, zal angsten en twijfels moeten trotseren om succesvol te zijn. Maar hoe doe je dat? Als er één groep mensen is die zich professioneel bezighoudt met angstbeheersing, zijn het wel high-risk sporters: de klimmers die bergwanden of gebouwen bedwingen, BASE-jumpers die zich met een kleine parachute of wingsuit in een dal storten, en high-liners die op honderden meters hoogte over een elastieken band wandelen.

In 'Alles onder controle' vertellen vijftien van de beste highrisk sporters ter wereld openhartig over hun hoogtevrees en de andere uitdagingen die zij tegenkomen, én over de methoden die zij gebruiken om elke keer weer hun doel te bereiken.

Hun lessen zijn niet alleen bruikbaar voor andere high-risk sporters, maar voor iedereen die angst ervaart op verschillende momenten in het leven. Zelfhypnose, visualisatie, angst-analyse: de geïnterviewden beproefden de meest effectieve strategieën om angst te overwinnen - en doen in dit boek verslag van hun succesformule.

Met interviews van: Alain Robert, Alex Honnold, Alexander Schulz, Arno Ilgner, Catherine Destivelle, Cedric Dumont, Dan Goodwin, Don McGrath, Edurne Pasaban, Jorg Verhoeven, Hazel Findlay, Lynn Hill, Martin Fickweiler, Steph Davis en Rebecca Williams.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roanne van Voorst
Uitgever
Uitgeverij Brandt
ISBN
9789492037411
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99