Alles onder controle

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Geertrude Verweij

Paperback | Juli 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eigenlijk is het niets voor Vera Meier om spontaan een bezoekje aan een oude vriendin te brengen. Ze houdt van orde en regelmaat en zou het liefst haar hele leven tot op de minuut plannen, maar het lijkt wel of de ene onregelmatigheid de andere meebrengt. Haar relatie is voorbij, ze heeft ontslag genomen en ze besluit zelfs vrij onverwacht voorlopig bij Mariska en haar familie te blijven om te helpen met de verzorging van Mariska's zieke vader. Het duurt niet lang voor Vera het gevoel begint te krijgen dat er dingen niet kloppen. Ze wijt het aan het totale gebrek aan regelmaat in het huis, maar na een tijdje begint ze toch te vermoeden dat er meer aan de hand is. Dat ze daarnaast ook nog worstelt met haar nog niet verwerkte gevoelens voor haar ex en een groeiende sympathie voor Mariska's neef, zorgt voor meer onrust dan haar lief is.Geertrude Verweij is in 1971 geboren in Huizen, waar ze tot haar 18e jaar woonde. Daarna woonde ze 10 jaar in Gouda. Nu woont ze in Zevenhuizen , waar ze samen met haar man een IT-bedrijf runt De pers over Huis vol verleden:"Een echt liefdesverhaal. Leest vlot en gemakkelijk....Vlotte dialogen, meeslepend en af en toe ontroerend ". (Patricia Moons voor Biblion)"Geertrude Verweij heeft duidelijk talent. Ze weet dingen zo op papier te zetten dat je als lezer alles voor je ziet en meeleeft met de hoofdpersoon...Liefdesroman met een leuk thema...Prima uitgewerkt". (www.ciao-shopping.nl)De pers over Incognito:"Spannend, goedlopend verhaal. "( Jochien Dantuma voor Biblion) De pers over Dilemma:"Eigentijds en vlot geschreven verhaal, dat prima gelezen kan worden zonder de voorgeschiedenis te kennen." (Marieke ten Pierick voor Biblion)De pers over Familiegeheimen:"Spannend verhaal, waarbij de aandacht eigenlijk nergens verslapt en je blijft lezen omdat je de afloop wilt weten. Plot en sfeer roepen herinneringen op aan de detectives van Agatha Christie. Lekker vakantieboek, voor een breed, voornamelijk vrouwelijk publiek." (Jochien Dantuma voor Biblion)De pers over Tegenstelling:"..meeslepend verteld. De karaktertekening is scherp verteld. Het vlotte verhaal zal vooral romantische vrouwen aanspreken."(Biblion)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Geertrude Verweij
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086602759
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Eigenlijk is het niets voor Vera Meier om spontaan een bezoekje aan een oude vriendin te brengen. Ze houdt van orde en regelmaat en zou het liefst haar hele leven tot op de minuut plannen, maar het lijkt wel of de ene onregelmatigheid de andere meebrengt.
Haar relatie is voorbij, ze heeft ontslag genomen en ze besluit zelfs vrij onverwacht voorlopig bij Mariska en haar familie te blijven om te helpen met de verzorging van Mariska's zieke vader.
Het duurt niet lang voor Vera het gevoel begint te krijgen dat er dingen niet kloppen. Ze wijt het aan het totale gebrek aan regelmaat in het huis, maar na een tijdje begint ze toch te vermoeden dat er meer aan de hand is.
Dat ze daarnaast ook nog worstelt met haar nog niet verwerkte gevoelens voor haar ex en een groeiende sympathie voor Mariska's neef, zorgt voor meer onrust dan haar lief is.

Geertrude Verweij is in 1971 geboren in Huizen, waar ze tot haar 18e jaar woonde. Daarna woonde ze 10 jaar in Gouda. Nu woont ze in Zevenhuizen , waar ze samen met haar man een IT-bedrijf runt

De pers over Huis vol verleden:
"Een echt liefdesverhaal. Leest vlot en gemakkelijk....Vlotte dialogen, meeslepend en af en toe ontroerend ". (Patricia Moons voor Biblion)
"Geertrude Verweij heeft duidelijk talent. Ze weet dingen zo op papier te zetten dat je als lezer alles voor je ziet en meeleeft met de hoofdpersoon...Liefdesroman met een leuk thema...Prima uitgewerkt". (www.ciao-shopping.nl)
De pers over Incognito:
"Spannend, goedlopend verhaal. "( Jochien Dantuma voor Biblion)
De pers over Dilemma:
"Eigentijds en vlot geschreven verhaal, dat prima gelezen kan worden zonder de voorgeschiedenis te kennen." (Marieke ten Pierick voor Biblion)
De pers over Familiegeheimen:
"Spannend verhaal, waarbij de aandacht eigenlijk nergens verslapt en je blijft lezen omdat je de afloop wilt weten. Plot en sfeer roepen herinneringen op aan de detectives van Agatha Christie. Lekker vakantieboek, voor een breed, voornamelijk vrouwelijk publiek." (Jochien Dantuma voor Biblion)
De pers over Tegenstelling:
"..meeslepend verteld. De karaktertekening is scherp verteld. Het vlotte verhaal zal vooral romantische vrouwen aanspreken."(Biblion)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Geertrude Verweij
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086602759
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99