Alles of niets (e-Book)

F1 Romance 1

Prijs € 8,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Stefanie van Mol

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nieuwe serie van populaire auteur van erotische romans Stefanie Van Mol. LAURA DE VRIES Ik heb geld nodig. En geen klein beetje ook. Maar dan krijg ik een geweldige kans: ik kan aan de slag als persverantwoordelijke voor topsporter Noah Winters. Er is een bonus aan verbonden die al mijn problemen zou oplossen. Het enige wat ik niet mag doen, is verliefd op hem worden. Hoe moeilijk kan dat zijn? Dan ontmoet ik Noah Winters. Hij is niet alleen een succesvolle Formule 1-piloot, maar ook een wildebras met een reputatie als vrouwenversierder, een arrogante klootzak, en ontzettend sexy. En alsof één knappe eigenwijze man met een te groot ego niet voldoende was, heeft hij ook nog een tweelingbroer. NOAH WINTERS Ik wil me focussen op het Formule 1-seizoen, en heb geen zin in die pr-onzin die daarbij komt kijken. Ik heb al helemaal geen oppas nodig in de vorm van een jongedame die carrière wil maken op mijn naam. Maar niets had me kunnen voorbereiden op die pittige, bijdehante brunette die mijn wereld op zijn kop zet. Zodra mijn tweelingbroer Finn haar in de gaten krijgt, ziet hij zijn kans schoon om een jarenlange vete tussen ons uit te vechten. Wie van ons twee dit kampioenschap wint, krijgt álles: de eer, de glorie... en Laura.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stefanie van Mol
Uitgever
Volt
ISBN
9789021426389
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2021
Bestandsgrootte
3017742 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
166

Beschrijving

Nieuwe serie van populaire auteur van erotische romans Stefanie Van Mol.

LAURA DE VRIES
Ik heb geld nodig. En geen klein beetje ook.
Maar dan krijg ik een geweldige kans: ik kan aan de slag als persverantwoordelijke voor topsporter Noah Winters. Er is een bonus aan verbonden die al mijn problemen zou oplossen. Het enige wat ik niet mag doen, is verliefd op hem worden. Hoe moeilijk kan dat zijn?
Dan ontmoet ik Noah Winters. Hij is niet alleen een succesvolle Formule 1-piloot, maar ook een wildebras met een reputatie als vrouwenversierder, een arrogante klootzak, en ontzettend sexy. En alsof één knappe eigenwijze man met een te groot ego niet voldoende was, heeft hij ook nog een tweelingbroer.

NOAH WINTERS
Ik wil me focussen op het Formule 1-seizoen, en heb geen zin in die pr-onzin die daarbij komt kijken. Ik heb al helemaal geen oppas nodig in de vorm van een jongedame die carrière wil maken op mijn naam.
Maar niets had me kunnen voorbereiden op die pittige, bijdehante brunette die mijn wereld op zijn kop zet. Zodra mijn tweelingbroer Finn haar in de gaten krijgt, ziet hij zijn kans schoon om een jarenlange vete tussen ons uit te vechten.
Wie van ons twee dit kampioenschap wint, krijgt álles: de eer, de glorie... en Laura.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stefanie van Mol
Uitgever
Volt
ISBN
9789021426389
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2021
Bestandsgrootte
3017742 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
166

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99