Alles kids

in verbinding met je kind vanaf het allereerste begin

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Joriene de Vos

Paperback | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als ouder wil je er zijn voor je kind. Je kind is kwetsbaar en van jou afhankelijk voor verzorging. Maar wat is er nu eigenlijk voor nodig om die stevige, warme en hechte band met je kind op te bouwen, waarbinnen hij kan uitgroeien tot een stabiele volwassene? En waarom is die zo essentieel voor zijn ontwikkeling?Op invoelende wijze laat dit boek zien wat veilige hechting inhoudt. Voor de verschillende leeftijdsfasen wordt aangegeven wat de specifieke behoeften van het kind zijn en hoe je die op een natuurlijke manier kunt vervullen. Ook worden praktische handvatten aangereikt voor als het even niet verloopt zoals je graag zou willen.- Over het opbouwen van een stevige, warme en hechte band voor een veilige basis.- Praktisch opgezet voor de verschillende fases in de eerste essentiële jaren en daarna.Joriene de Vos zet zich vanuit haar eigen ervaring en haar werk als psycholoog in om ouders bekender te maken met wat een kind nodig heeft voor een optimale ontwikkeling. Een veilige hechting vormt de beste bescherming tegen de ontwikkeling van emotionele en gedragsproblemen. In heldere taal geeft zij dieper inzicht in wat ouderschap inhoudt, met minder emotionele ballast en een gelukkiger leven als doel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joriene de Vos
Uitgever
Uitgeverij Mens!
ISBN
9789463160414
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Als ouder wil je er zijn voor je kind. Je kind is kwetsbaar en van jou afhankelijk voor verzorging. Maar wat is er nu eigenlijk voor nodig om die stevige, warme en hechte band met je kind op te bouwen, waarbinnen hij kan uitgroeien tot een stabiele volwassene? En waarom is die zo essentieel voor zijn ontwikkeling?

Op invoelende wijze laat dit boek zien wat veilige hechting inhoudt. Voor de verschillende leeftijdsfasen wordt aangegeven wat de specifieke behoeften van het kind zijn en hoe je die op een natuurlijke manier kunt vervullen. Ook worden praktische handvatten aangereikt voor als het even niet verloopt zoals je graag zou willen.

- Over het opbouwen van een stevige, warme en hechte band voor een veilige basis.
- Praktisch opgezet voor de verschillende fases in de eerste essentiële jaren en daarna.


Joriene de Vos zet zich vanuit haar eigen ervaring en haar werk als psycholoog in om ouders bekender te maken met wat een kind nodig heeft voor een optimale ontwikkeling. Een veilige hechting vormt de beste bescherming tegen de ontwikkeling van emotionele en gedragsproblemen. In heldere taal geeft zij dieper inzicht in wat ouderschap inhoudt, met minder emotionele ballast en een gelukkiger leven als doel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joriene de Vos
Uitgever
Uitgeverij Mens!
ISBN
9789463160414
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99