Alleen voor jou

Als een gezin alles verliest, hoe vindt het dan de weg terug naar geluk?

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Luke Allnutt

Paperback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een onweerstaanbaar verhaal over liefde, verlies en hoop;  voor de lezers van Nicholas Sparks en David Nicholls Rob Coates kan zijn geluk niet op. Hij deelt zijn leven met Anna, zijn dierbare vrouw, ze wonen in een prachtig huis in Londen, en dan is er nog het belangrijkste: Jack, hun zoon, die ervoor zorgt dat elke dag een feestje is. Maar dan gaat het mis. Anna is ervan overtuigd dat er iets niet in orde is met Jack. Na een lange reeks doktersbezoeken blijkt ze gelijk te hebben, en het leven van de familie Coates wordt een opeenstapeling van onzekerheid en moeilijke beslissingen. Het ondenkbare gebeurt, en in de tijd die volgt brengt Rob zijn dagen door als een slaapwandelaar, niet in staat zijn verdriet, schuldgevoel en zelfmedelijden los te laten. Maar hij is vastbesloten vrede te sluiten met het noodlot en zich een weg terug te vechten naar het leven. Alleen voor jou is hartverscheurend en recht uit het leven gegrepen, en zal ervoor zorgen dat je alles wat je hebt én wat je ooit hebt verloren, nog meer gaat waarderen.Vroege lezersreacties op Alleen voor jou:‘Zowel ontroerend teder als nietsontziend eerlijk. Alleen voor jou is een verhaal dat me zal bijblijven.’ Isabel Ashdown, auteur van Mijn kleine zusje‘Hartverscheurend, verwoestend en complex.’ ‘Allnutt schetst een gevoelig en hartverscheurend portret van een vader.’ ‘Dit boek zal je hart breken, maar het ook weer repareren. Allnutt schrijft met mededogen.’ ‘Een dappere en intense roman.’ ‘Een adembenemend boek dat een perfecte beschrijving geeft van de vreugde en pijn die komt kijken bij liefhebben.’

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Luke Allnutt
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022581360
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

Een onweerstaanbaar verhaal over liefde, verlies en hoop;  voor de lezers van Nicholas Sparks en David Nicholls


Rob Coates kan zijn geluk niet op. Hij deelt zijn leven met Anna, zijn dierbare vrouw, ze wonen in een prachtig huis in Londen, en dan is er nog het belangrijkste: Jack, hun zoon, die ervoor zorgt dat elke dag een feestje is. Maar dan gaat het mis. Anna is ervan overtuigd dat er iets niet in orde is met Jack. Na een lange reeks doktersbezoeken blijkt ze gelijk te hebben, en het leven van de familie Coates wordt een opeenstapeling van onzekerheid en moeilijke beslissingen.

Het ondenkbare gebeurt, en in de tijd die volgt brengt Rob zijn dagen door als een slaapwandelaar, niet in staat zijn verdriet, schuldgevoel en zelfmedelijden los te laten. Maar hij is vastbesloten vrede te sluiten met het noodlot en zich een weg terug te vechten naar het leven.

Alleen voor jou
is hartverscheurend en recht uit het leven gegrepen, en zal ervoor zorgen dat je alles wat je hebt én wat je ooit hebt verloren, nog meer gaat waarderen.


Vroege lezersreacties op Alleen voor jou:

‘Zowel ontroerend teder als nietsontziend eerlijk. Alleen voor jou is een verhaal dat me zal bijblijven.’ Isabel Ashdown, auteur van Mijn kleine zusje

‘Hartverscheurend, verwoestend en complex.’

‘Allnutt schetst een gevoelig en hartverscheurend portret van een vader.’

‘Dit boek zal je hart breken, maar het ook weer repareren. Allnutt schrijft met mededogen.’

‘Een dappere en intense roman.’

‘Een adembenemend boek dat een perfecte beschrijving geeft van de vreugde en pijn die komt kijken bij liefhebben.’

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Luke Allnutt
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022581360
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99