Alle vrouwen van Alexander de Grote

sisygambis' brieven

Prijs € 19,95

Uitverkocht

R. Bosschart

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van schietpartijen tot opdringerige seks, grijpen spionnen naar alle middelen om een zoekgeraakt staatsgeheim in handen te krijgen. Maar het spoor dat zij volgen is koud. De documenten die de jonge professor Barsine heeft gevonden, verbergen een hel ander geheim. Het is de briefwisseling van twee koninginnen uit de oudheid, en zij werpen een volkomen nieuw licht op onze geschiedenis. De wereld die Alexander de Grote naliet, had onze westerse samenleving diepgaand veranderd. Tenminste als hij maar lang genoeg had geleefd om zijn overeenkomst met koningin Ada van Karië en koningin-moeder Sisygambis van Perzië uit te voeren. Het ware verhaal van Alexander de Grote en zijn vrouwen onthult het geheim van de Godin.De auteur reisde voor zijn boek van Istanbul naar Samarkaden en langs bibliotheken in New Delhi, Cairo en Athene, maar ook het kasteel van koningin Ada in Halikarnassos. Jaren van bronnenstudie en hartstocht voor de daden van Alexander de Grote leidden tot deze historische roman.Robbert Bosschart (Bodegraven, 1945), correspondent in Spanje voor het NOS Journaal en medewerker van CNN+, heeft vier boeken over de Spaanse geschiedenis, cultuur en politiek gepubliceerd. Zijn boek Barcelona, amor meu - Barcelona, mijn lief verscheen in 2008 bij uitgeverij Conserve.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Bosschart
Uitgever
Uitgeverij Conserve
ISBN
9789054293019
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Van schietpartijen tot opdringerige seks, grijpen spionnen naar alle middelen om een zoekgeraakt staatsgeheim in handen te krijgen. Maar het spoor dat zij volgen is koud. De documenten die de jonge professor Barsine heeft gevonden, verbergen een hel ander geheim. Het is de briefwisseling van twee koninginnen uit de oudheid, en zij werpen een volkomen nieuw licht op onze geschiedenis. De wereld die Alexander de Grote naliet, had onze westerse samenleving diepgaand veranderd. Tenminste als hij maar lang genoeg had geleefd om zijn overeenkomst met koningin Ada van Karië en koningin-moeder Sisygambis van Perzië uit te voeren. Het ware verhaal van Alexander de Grote en zijn vrouwen onthult het geheim van de Godin.
De auteur reisde voor zijn boek van Istanbul naar Samarkaden en langs bibliotheken in New Delhi, Cairo en Athene, maar ook het kasteel van koningin Ada in Halikarnassos. Jaren van bronnenstudie en hartstocht voor de daden van Alexander de Grote leidden tot deze historische roman.
Robbert Bosschart (Bodegraven, 1945), correspondent in Spanje voor het NOS Journaal en medewerker van CNN+, heeft vier boeken over de Spaanse geschiedenis, cultuur en politiek gepubliceerd. Zijn boek Barcelona, amor meu - Barcelona, mijn lief verscheen in 2008 bij uitgeverij Conserve.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Bosschart
Uitgever
Uitgeverij Conserve
ISBN
9789054293019
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99