Alle marketeers vertellen verhalen (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Seth Godin

EPUB met digitaal watermerk | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De undergroundklassieker die je uitlegt hoe marketing écht werkt en waarom authenciteit de allerbeste marketingtool is. Als wat jij doet van belang is, werkelijk van belang is, dan hoop ik dat je de tijd neemt om een verhaal te vertellen. Een verhaal dat weerklank vindt en een verhaal dat echt kan worden. De ironie wil dat ik in eerste instantie een slechte beurt heb gemaakt bij het vertellen van het verhaal over dit boek. Door het originele omslag leek het boek te gaan over liegen en leek het te impliceren dat mijn lezers (marketeers) slechte mensen zouden zijn. Degenen die de moeite namen om het boek te lezen konden zien dat dit niet waar was, maar tegen de tijd dat ze het boek open hadden geslagen, was het al te laat. Een verhaal was al verteld. Ik had gefaald. Je krijgt bij uitgeven niet vaak een tweede kans, en ik ben dan ook heel blij dat mijn uitgever een nieuw omslag wilde proberen, en dubbel zo blij dat het werkt. Je leest dit immers. Dus, ga een verhaal vertellen. En als het geen weerklank vindt, vertel een ander. Wanneer je een verhaal vindt dat werkt, leef dat verhaal dan, maak het echt, authentiek en leg het onder de loep. Alle marketeers zijn verhalenvertellers en alleen de verliezers zijn leugenaars.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Seth Godin
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044960471
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
1189650 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Beschrijving

De undergroundklassieker die je uitlegt hoe marketing écht werkt en waarom authenciteit de allerbeste marketingtool is.

Als wat jij doet van belang is, werkelijk van belang is, dan hoop ik dat je de tijd neemt om een verhaal te vertellen. Een verhaal dat weerklank vindt en een verhaal dat echt kan worden.
De ironie wil dat ik in eerste instantie een slechte beurt heb gemaakt bij het vertellen van het verhaal over dit boek. Door het originele omslag leek het boek te gaan over liegen en leek het te impliceren dat mijn lezers (marketeers) slechte mensen zouden zijn. Degenen die de moeite namen om het boek te lezen konden zien dat dit niet waar was, maar tegen de tijd dat ze het boek open hadden geslagen, was het al te laat. Een verhaal was al verteld. Ik had gefaald.

Je krijgt bij uitgeven niet vaak een tweede kans, en ik ben dan ook heel blij dat mijn uitgever een nieuw omslag wilde proberen, en dubbel zo blij dat het werkt. Je leest dit immers. Dus, ga een verhaal vertellen. En als het geen weerklank vindt, vertel een ander.

Wanneer je een verhaal vindt dat werkt, leef dat verhaal dan, maak het echt, authentiek en leg het onder de loep. Alle marketeers zijn verhalenvertellers en alleen de verliezers zijn leugenaars.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Seth Godin
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044960471
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
1189650 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99