Alex

Prijs € 20,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Saskia Mulder

Paperback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Saskia Mulder Alex Emma is pas vijf als ze haar mateloze liefde voor muziek ontdekt. Vanaf dat moment kan ze niet anders dan zich vol overgave storten op de viool – en daarin wordt ze met evenveel toewijding gesteund door haar ouders en haar grote zus Alex. Alles staat in het teken van Emma"s talent. Omdat de viool al haar tijd en aandacht opslokt, heeft Emma weinig tijd voor vriendinnen. Alex is dan ook haar beste vriendin en hun band is sterk. Als Alex vlak voordat ze gaat studeren een zangtalentenjacht wint, lijken de rollen opeens omgedraaid: alle aandacht gaat uit naar Alex, en niet alleen die van haar ouders. Alex" ster rijst in sneltreinvaart naar duizelingwekkende hoogten. Haar ongekende populariteit brengt haar niet alleen veel fans en geld – die tot de meest bizarre situaties en mogelijkheden leiden – maar ook vervreemding van de werkelijkheid en van haar zus… Saskia Mulder (1973) brak haar studie economie af om in Parijs een acteursopleiding te volgen. Ze heeft talloze filmproducties in Frankrijk, Engeland en de VS op haar naam staan. Tijdens haar acteerwerk, dat voor een groot deel bestaat uit wachten en nog eens wachten, schreef ze haar eerste boek, Gewoon een meisje. Inmiddels staat ze achter de coulissen: ze werkt bij een impresariaat in Londen. Alex is haar tweede roman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Saskia Mulder
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022551943
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Saskia Mulder
Alex

Emma is pas vijf als ze haar mateloze liefde voor muziek ontdekt. Vanaf dat moment kan ze niet anders dan zich vol overgave storten op de viool – en daarin wordt ze met evenveel toewijding gesteund door haar ouders en haar grote zus Alex. Alles staat in het teken van Emma"s talent. Omdat de viool al haar tijd en aandacht opslokt, heeft Emma weinig tijd voor vriendinnen. Alex is dan ook haar beste vriendin en hun band is sterk.

Als Alex vlak voordat ze gaat studeren een zangtalentenjacht wint, lijken de rollen opeens omgedraaid: alle aandacht gaat uit naar Alex, en niet alleen die van haar ouders. Alex" ster rijst in sneltreinvaart naar duizelingwekkende hoogten. Haar ongekende populariteit brengt haar niet alleen veel fans en geld – die tot de meest bizarre situaties en mogelijkheden leiden – maar ook vervreemding van de werkelijkheid en van haar zus…

Saskia Mulder (1973) brak haar studie economie af om in Parijs een acteursopleiding te volgen. Ze heeft talloze filmproducties in Frankrijk, Engeland en de VS op haar naam staan. Tijdens haar acteerwerk, dat voor een groot deel bestaat uit wachten en nog eens wachten, schreef ze haar eerste boek, Gewoon een meisje. Inmiddels staat ze achter de coulissen: ze werkt bij een impresariaat in Londen. Alex is haar tweede roman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Saskia Mulder
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022551943
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99