Afscheid van Lisan

de kracht van vriendschap

Prijs € 22,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Josephine L.C.M. Woltman Elpers

Paperback | December 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

∞ ons afscheid heeft geen einde, maar draagt een volgende ontmoeting in zich ∞In dit boek vertelt Josephine Woltman Elpers het verhaal van haar vriendschap met Lisan, die na eerst afscheid van haar dochtertje te hebben moeten nemen ook afscheid van het leven moest nemen. Het verhaal wordt verteld vanuit betrokken perspectief. Het perspectief van de vriendschap. Als vriendin kon Josephine haar eigen gevoel 'parkeren' zolang haar vriendin haar nodig had om haar wensen met betrekking tot de laatste periode in haar leven te benoemen en samen met anderen uit te voeren. Het doel van haar verhaal is om de lezer mee te nemen en te laten ervaren hoe het is om als vriendinnen afscheid te nemen van elkaar, waarbij de wensen, emoties en gevoelens van de stervende op de voorgrond staan. En door het zo te beschrijven is dit boek ook voor anderen, die in rouw verkeren, een mogelijkheid, om het zo moeilijk benoembare toch te benoemen. Zodat er niet een diepe, geladen stilte ontstaat, maar er ruimte is, voor alles wat er in die laatste periode mag zijn. Haar verhaal wordt ondersteund met foto's. Veel daarvan zijn gemaakt door mensen van de Stichting Still, die in een reeks indrukwekkende foto's heel subtiel tere momenten hebben vastgelegd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Josephine L.C.M. Woltman Elpers
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789463651080
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
258

Beschrijving

∞ ons afscheid heeft geen einde, maar draagt een volgende ontmoeting in zich ∞

In dit boek vertelt Josephine Woltman Elpers het verhaal van haar vriendschap met Lisan, die na eerst afscheid van haar dochtertje te hebben moeten nemen ook afscheid van het leven moest nemen. Het verhaal wordt verteld vanuit betrokken perspectief. Het perspectief van de vriendschap. Als vriendin kon Josephine haar eigen gevoel 'parkeren' zolang haar vriendin haar nodig had om haar wensen met betrekking tot de laatste periode in haar leven te benoemen en samen met anderen uit te voeren. Het doel van haar verhaal is om de lezer mee te nemen en te laten ervaren hoe het is om als vriendinnen afscheid te nemen van elkaar, waarbij de wensen, emoties en gevoelens van de stervende op de voorgrond staan. En door het zo te beschrijven is dit boek ook voor anderen, die in rouw verkeren, een mogelijkheid, om het zo moeilijk benoembare toch te benoemen. Zodat er niet een diepe, geladen stilte ontstaat, maar er ruimte is, voor alles wat er in die laatste periode mag zijn.
Haar verhaal wordt ondersteund met foto's. Veel daarvan zijn gemaakt door mensen van de Stichting Still, die in een reeks indrukwekkende foto's heel subtiel tere momenten hebben vastgelegd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Josephine L.C.M. Woltman Elpers
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789463651080
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
258

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99