Afhaal Chinees

Prijs € 17,99

Levertijd: 5-8 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Co Pee

Paperback | Juli 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Joshua, bijgenaamd de Professor, leidt met strakke hand zijn softdrugshandel in een middelgrote stad in het midden van het land. Hij omringd zich met zijn beste vrienden te weten de Bolle, zijn rechterhand, en Karim, zijn Marokkaanse handelspartner. Een leven vol spanning, snel geld, drank en drugs en een corrupt politieapparaat.De Professor is een vrouwenmagneet en uiterst beleefd en charmant. Doch binnenin zijn getrainde lichaam en zeer sluwe geest heerst een donkere macht. Om zijn handel te verbloemen en zijn winsten wit te wassen, is hij ook nog legaal ondernemer in de antiekbranche. Import en verkoop van goede hasj uit het geboorteland van Karim is echter de hoofdbezigheid van de hechte vriendengroep. Daarnaast hebben ze nog enkele wietplantages en een hobby die beslist niet alledaags te noemen is. De Professor en de Bolle zijn gepassioneerde inbrekers. Deze hobby en tal van andere zeer spannende ont- en verwikkelingen sleuren de lezer mee in een zeer spannend en uiterst verassend razendsnel misdaadverhaal waarin een tweede verhaallijn ontstaat in het verre Praag. Sacha en Januzs, twee kruimeldieven worden geconfronteerd met een magistraal sluw plan van de Professor en zien hierdoor hun levens razendsnel veranderen. Als een rode draad loopt de inbraak bij een Chinese restauranthouder in ruste door het verhaal. Je eigen toekomst is het allerbelangrijkst, ook als die over lijken gaat. Misschien ook over je eigen lijk?Wellicht dat deel twee van dit verhaal daar duidelijkheid in brengt?De Titel is; Je bent nooit alleen. Maar dat later........

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Co Pee
Uitgever
Pumbo
ISBN
9789492475459
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Joshua, bijgenaamd de Professor, leidt met strakke hand zijn softdrugshandel in een middelgrote stad in het midden van het land. Hij omringd zich met zijn beste vrienden te weten de Bolle, zijn rechterhand, en Karim, zijn Marokkaanse handelspartner. Een leven vol spanning, snel geld, drank en drugs en een corrupt politieapparaat.

De Professor is een vrouwenmagneet en uiterst beleefd en charmant. Doch binnenin zijn getrainde lichaam en zeer sluwe geest heerst een donkere macht. Om zijn handel te verbloemen en zijn winsten wit te wassen, is hij ook nog legaal ondernemer in de antiekbranche. Import en verkoop van goede hasj uit het geboorteland van Karim is echter de hoofdbezigheid van de hechte vriendengroep. Daarnaast hebben ze nog enkele wietplantages en een hobby die beslist niet alledaags te noemen is. De Professor en de Bolle zijn gepassioneerde inbrekers. Deze hobby en tal van andere zeer spannende ont- en verwikkelingen sleuren de lezer mee in een zeer spannend en uiterst verassend razendsnel misdaadverhaal waarin een tweede verhaallijn ontstaat in het verre Praag. Sacha en Januzs, twee kruimeldieven worden geconfronteerd met een magistraal sluw plan van de Professor en zien hierdoor hun levens razendsnel veranderen. Als een rode draad loopt de inbraak bij een Chinese restauranthouder in ruste door het verhaal. Je eigen toekomst is het allerbelangrijkst, ook als die over lijken gaat.

Misschien ook over je eigen lijk?
Wellicht dat deel twee van dit verhaal daar duidelijkheid in brengt?
De Titel is; Je bent nooit alleen. Maar dat later........

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Co Pee
Uitgever
Pumbo
ISBN
9789492475459
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99