Afgestaan

begrip voor het geadopteerde kind

Prijs € 21,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

N. Verrier

Paperback | Juni 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Adoptiemoeder en psychotherapeute Nancy Verrier geeft in dit boek een onthullende kijk op adoptie. Zij doet dit vanuit haar persoonlijke ervaringen met een groot aantal geadopteerden, adoptieouders en afstandsouders. Op indringende en overtuigende wijze beschrijft zij de voor het kind intense, emotionele pijn die het verlies van de biologische moeder met zich mmerbrengt en de gevolgen voor adoptiekind en ouders in verschillende levensfasen.Dit boek is een theoretische en praktische gids door het ingewikkelde levensgebied waarin het adoptieouderschap zich bevindt en waarmee de geadopteerde wordt geconfronteerd. Verrier maakt duidelijk hoe boeiend, maar ook hoe ingewikkeld de paden in dit levensgebied voor alle betrokkenen zijn. Zij schuwt niet om gevoelig liggende thema’s als incest en de seksuele aantrekkngskracht, die bij ontmoetingen tussen geadopteerde en zijn biologische familie op de loer kunnen liggen, te bespreken.Nederlandse en buitenlandse geadopteerden, hun adoptie-en afstandsouders, hulpverleners en alle geïnteresseerden in adoptie zullen veel aan dit boek hebben.Het voorwoord is geschreven door Prof. Dr. René Hoksbergen. Hij was hoogleraar adoptie aan de Sociale Faculteit van de Rijksuniversiteit Utrecht; hij leidt nu de afdeling adoptie van deze universiteit en heeft Afgestaan bewerkt voor de Nederlandse en Belgische situatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
N. Verrier
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059115446
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
270

Beschrijving

Adoptiemoeder en psychotherapeute Nancy Verrier geeft in dit boek een onthullende kijk op adoptie. Zij doet dit vanuit haar persoonlijke ervaringen met een groot aantal geadopteerden, adoptieouders en afstandsouders. Op indringende en overtuigende wijze beschrijft zij de voor het kind intense, emotionele pijn die het verlies van de biologische moeder met zich mmerbrengt en de gevolgen voor adoptiekind en ouders in verschillende levensfasen.
Dit boek is een theoretische en praktische gids door het ingewikkelde levensgebied waarin het adoptieouderschap zich bevindt en waarmee de geadopteerde wordt geconfronteerd. Verrier maakt duidelijk hoe boeiend, maar ook hoe ingewikkeld de paden in dit levensgebied voor alle betrokkenen zijn. Zij schuwt niet om gevoelig liggende thema’s als incest en de seksuele aantrekkngskracht, die bij ontmoetingen tussen geadopteerde en zijn biologische familie op de loer kunnen liggen, te bespreken.
Nederlandse en buitenlandse geadopteerden, hun adoptie-en afstandsouders, hulpverleners en alle geïnteresseerden in adoptie zullen veel aan dit boek hebben.
Het voorwoord is geschreven door Prof. Dr. René Hoksbergen. Hij was hoogleraar adoptie aan de Sociale Faculteit van de Rijksuniversiteit Utrecht; hij leidt nu de afdeling adoptie van deze universiteit en heeft Afgestaan bewerkt voor de Nederlandse en Belgische situatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
N. Verrier
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059115446
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
270

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99