Afdalen in je ziel

helen van verleden en toekomst met soul retrieval

Prijs € 21,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Alberto Villoldo

Paperback | Juni 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je kunt jezelf en anderen genezen met behulp van sjamanistische technieken, die tot nu toe voor de meeste mensen niet toegankelijk waren. De oude sjamanen van de Amazone en de Andes noemden dit proces journeying (meditatiereizen).We hebben een ziel die net als het hart uit vier 'kamers' bestaat. In de eerste kamer heb je een wond weggestopt die je van de weg van je lotsbestemming heeft afgebracht. De tweede bevat je beperkende overtuigingen en aangegane zielscontracten als gevolg van die wond. In de derde kamer echter kun je de genade en het vertrouwen hervinden die je weer heel zullen maken. En in de vierde kamer zul je je jouw zielsopdracht weer kunnen herinneren, de werkelijke reden waarom je hier bent. In enkele sessies kun je zo met soul retrieval bereiken, waar je in een psychologische context misschien jaren voor nodig hebt. In enkele sessies kun je bereiken waar je anders jaren psychotherapie voor nodig hebt. Dr. ALBERTO VILLOLDO, psycholoog en medisch antropoloog, doet al meer dan 25 jaar onderzoek naar geneespraktijken van de sjamanen van de Amazone en Andes. Ook heeft hij zich beziggehouden met de psychosomatische factor in ziekte en gezondheid. Tegenwoordig leidt hij mensen op in energetische geneeskunde en soul retrieval.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alberto Villoldo
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020284775
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
207

Beschrijving

Je kunt jezelf en anderen genezen met behulp van sjamanistische technieken, die tot nu toe voor de meeste mensen niet toegankelijk waren. De oude sjamanen van de Amazone en de Andes noemden dit proces journeying (meditatiereizen).We hebben een ziel die net als het hart uit vier 'kamers' bestaat. In de eerste kamer heb je een wond weggestopt die je van de weg van je lotsbestemming heeft afgebracht. De tweede bevat je beperkende overtuigingen en aangegane zielscontracten als gevolg van die wond. In de derde kamer echter kun je de genade en het vertrouwen hervinden die je weer heel zullen maken. En in de vierde kamer zul je je jouw zielsopdracht weer kunnen herinneren, de werkelijke reden waarom je hier bent. In enkele sessies kun je zo met soul retrieval bereiken, waar je in een psychologische context misschien jaren voor nodig hebt. In enkele sessies kun je bereiken waar je anders jaren psychotherapie voor nodig hebt.
Dr. ALBERTO VILLOLDO, psycholoog en medisch antropoloog, doet al meer dan 25 jaar onderzoek naar geneespraktijken van de sjamanen van de Amazone en Andes. Ook heeft hij zich beziggehouden met de psychosomatische factor in ziekte en gezondheid. Tegenwoordig leidt hij mensen op in energetische geneeskunde en soul retrieval.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alberto Villoldo
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020284775
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
207

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99