Advocaat van de duivel

Een praktisch stappenplan voor als je gaat scheiden

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Iris Brik

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je staat voor een scheiding. Een onzekere periode, want hoe gaat zoiets eigenlijk? Je gaat ervan uit dat jullie er samen uit kunnen komen; en het liefst binnen niet al te lange tijd. Maar de praktijk moet natuurlijk nog maar uitwijzen of dat gaat lukken... want hoe vaak zie je een scheiding niet eindeloos voortslepen?Je kunt zelf meer doen dan je denkt!Iris Brik heeft talloze scheidingen begeleid en afgewikkeld, en is ervan overtuigd dat het in de meeste gevallen slimmer en efficiënter kan. Daarom ontwikkelde ze een stappen- plan dat mensen als jij en ik op een logische manier door het scheidingsproces heen helpt. In Advocaat van de duivel beschrijft ze waar je voor komt te staan, vanaf het mo- ment dat je besluit te scheiden, tot en met het uitvoeren van de afspraken in het conve- nant als de scheiding is ingeschreven.Tegelijkertijd geeft ze je ook een stuk munitie in handen waarmee je de boude stellingen van adviseurs van de gevestigde orde kunt pareren. Iris: 'Mijn ervaring is dat klanten soms alleen al van de kaart raken door de manier waarop advocatenhun kennis en machtspositie tegen je inzetten. Met de juiste kennis van zaken laat je je minder snel intimideren!'Als je gaat scheiden zou niet alleen jij dit boek moeten lezen, maar ook familie, vrienden of kennissen die zich betrokken voelen. Zodat ze je op een constructieve manier kunnen bijstaan. Een proces dat al ingewikkeld en pijnlijk genoeg is, kun je beter slim en efficiënt aanpakken. Keep it nice!Iris Brik (1964) is financieel planner, echtscheidingsdeskundige en estate planner. Ze schrijft regelmatig artikelen en columns voor vakbladen en publiceerde in 2013 Keep it simple, de financiële schijf van vijf.Als deskundige werkte ze mee aan verschillende televisieprogramma's. Ze werd in 2005 uitgeroepen tot Financieel Planner van het Jaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Iris Brik
Uitgever
Fine Tuning Personal Finance BV
ISBN
9789082168129
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
255

Beschrijving

Je staat voor een scheiding. Een onzekere periode, want hoe gaat zoiets eigenlijk? Je gaat ervan uit dat jullie er samen uit kunnen komen; en het liefst binnen niet al te lange tijd. Maar de praktijk moet natuurlijk nog maar uitwijzen of dat gaat lukken... want hoe vaak zie je een scheiding niet eindeloos voortslepen?

Je kunt zelf meer doen dan je denkt!

Iris Brik heeft talloze scheidingen begeleid en afgewikkeld, en is ervan overtuigd dat het in de meeste gevallen slimmer en efficiënter kan. Daarom ontwikkelde ze een stappen- plan dat mensen als jij en ik op een logische manier door het scheidingsproces heen helpt. In Advocaat van de duivel beschrijft ze waar je voor komt te staan, vanaf het mo- ment dat je besluit te scheiden, tot en met het uitvoeren van de afspraken in het conve- nant als de scheiding is ingeschreven.

Tegelijkertijd geeft ze je ook een stuk munitie in handen waarmee je de boude stellingen van adviseurs van de gevestigde orde kunt pareren. Iris: 'Mijn ervaring is dat klanten soms alleen al van de kaart raken door de manier waarop advocaten
hun kennis en machtspositie tegen je inzetten. Met de juiste kennis van zaken laat je je minder snel intimideren!'

Als je gaat scheiden zou niet alleen jij dit boek moeten lezen, maar ook familie, vrienden of kennissen die zich betrokken voelen. Zodat ze je op een constructieve manier kunnen bijstaan. Een proces dat al ingewikkeld en pijnlijk genoeg is, kun je beter slim en efficiënt aanpakken. Keep it nice!


Iris Brik (1964) is financieel planner, echtscheidingsdeskundige en estate planner. Ze schrijft regelmatig artikelen en columns voor vakbladen en publiceerde in 2013 Keep it simple, de financiële schijf van vijf.
Als deskundige werkte ze mee aan verschillende televisieprogramma's. Ze werd in 2005 uitgeroepen tot Financieel Planner van het Jaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Iris Brik
Uitgever
Fine Tuning Personal Finance BV
ISBN
9789082168129
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
255

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99