Administratie voor tandartsassistenten (e-Book)

Prijs € 29,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Maria De Vries, Elly Hogeveen

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek helpt je een goede tandheelkundige administratie te voeren. Het leert je de patiëntenadministratie en de declaraties correct te doen. En je leert hoe je rekening houdt met de wetgeving over het patiëntendossier en de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Het boek is bedoeld voor assistenten in opleiding, maar is ook een prima naslagwerk voor medewerkers in de tandheelkundige praktijk.Administratie voor tandartsassistenten bevat uitgebreide informatie over de tandheelkundige zorg in Nederland en handige tips voor het correct voeren van de tandheelkundige administratie. In elk hoofdstuk vind je veel opdrachten die op de dagelijkse praktijk gebaseerd zijn. Online vind je eindopdrachten, extra frontoffice-opdrachten en zijn er bij elk hoofdstuk toetsvragen toegevoegd. Verder vind je online een uitgebreid gefingeerd patiëntenbestand dat je voor de opdrachten kunt gebruiken. Het boek is rijk geïllustreerd en bevat het een afkortingenlijst van tandheelkundige begrippen en een register. Maria de Vries is docent aan de opleiding tot tandartsassistent aan Noorderpoort in Groningen en werkt als praktijkmanager bij Tandartsenpraktijk Burgum. Elly Hogeveen is van oorsprong tandarts- en preventieassistent en verzorgt nu de lessen vaardigheid, administratie en omgangskunde aan de opleiding tot tandartsassistent van ROC Friese Poort. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maria De Vries, Elly Hogeveen
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036823432
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
19774851 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226

Beschrijving

Dit boek helpt je een goede tandheelkundige administratie te voeren. Het leert je de patiëntenadministratie en de declaraties correct te doen. En je leert hoe je rekening houdt met de wetgeving over het patiëntendossier en de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Het boek is bedoeld voor assistenten in opleiding, maar is ook een prima naslagwerk voor medewerkers in de tandheelkundige praktijk.


Administratie voor tandartsassistenten bevat uitgebreide informatie over de tandheelkundige zorg in Nederland en handige tips voor het correct voeren van de tandheelkundige administratie. In elk hoofdstuk vind je veel opdrachten die op de dagelijkse praktijk gebaseerd zijn. Online vind je eindopdrachten, extra frontoffice-opdrachten en zijn er bij elk hoofdstuk toetsvragen toegevoegd. Verder vind je online een uitgebreid gefingeerd patiëntenbestand dat je voor de opdrachten kunt gebruiken. Het boek is rijk geïllustreerd en bevat het een afkortingenlijst van tandheelkundige begrippen en een register. 


Maria de Vries is docent aan de opleiding tot tandartsassistent aan Noorderpoort in Groningen en werkt als praktijkmanager bij Tandartsenpraktijk Burgum. 


Elly Hogeveen is van oorsprong tandarts- en preventieassistent en verzorgt nu de lessen vaardigheid, administratie en omgangskunde aan de opleiding tot tandartsassistent van ROC Friese Poort. 


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maria De Vries, Elly Hogeveen
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036823432
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
19774851 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99