ADHD relaties

verbeter de band met je partner in zes stappen

Prijs € 25,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Melissa Orlov

Paperback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Volwassenen met ADHD worstelen elke dag weer met impulsiviteit, een tekort aan aandacht en uitstelgedrag. Dat ervaren zij dag in dag uit. Slechts een klein deel is zich echter bewust van de enorme impact van adhd op hun relatie. En ook veel partners zonder ADHD realiseren zich dit niet of nauwelijks. Hierdoor gaan veel stellen hun relatieproblemen op de verkeerde manier te lijf. Wat in andere relaties een bruikbare aanpak is, werkt in ADHD-relaties vaak juist averechts…In ADHD relaties biedt Melissa Orlov een schat aan informatie, praktische adviezen en oefeningen. Haar unieke en verfrissende aanpak maakt niet alleen duidelijk welke problemen er kunnen ontstaan, zij reikt ook handvatten aan om negatieve patronen te doorbreken. Niet door nog harder je best te doen, maar door anders je best te doen. In zes overzichtelijke stappen laat Orlov zien hoe je aan een relatie kunt werken waarin liefde, verbondenheid én lol weer de hoofdrol spelen.Dit boek had er veel eerder moeten zijn!Nancy Ratey, auteur van The Disorganized MindOrlovs werk is een baken van licht en hoop, het biedt strategieën waardoor stellen zich gelukkiger en meer in balans zullen voelen.Ari Tuckman, auteur van More Attention, Less DeficitMelissa Orlov is vandaag de dag één van de belangrijkste autoriteiten op het gebied van adhd en relaties.Edward Hallowell, auteur van Driven to Distraction en Married to DistractionMelissa Orlov is cum laude afgestudeerd aan Harvard College. Op basis van eigen ervaring – haar man heeft adhd – en die van anderen, coacht ze stellen met ADHD. Ze schrijft hier ook geregeld over. Onder andere op het populaire www.adhdmarriage.com.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Melissa Orlov
Uitgever
Hogrefe Uitgevers BV
ISBN
9789079729463
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Volwassenen met ADHD worstelen elke dag weer met impulsiviteit, een tekort aan aandacht en uitstelgedrag. Dat ervaren zij dag in dag uit. Slechts een klein deel is zich echter bewust van de enorme impact van adhd op hun relatie. En ook veel partners zonder ADHD realiseren zich dit niet of nauwelijks. Hierdoor gaan veel stellen hun relatieproblemen op de verkeerde manier te lijf. Wat in andere relaties een bruikbare aanpak is, werkt in ADHD-relaties vaak juist averechts…

In ADHD relaties biedt Melissa Orlov een schat aan informatie, praktische adviezen en oefeningen. Haar unieke en verfrissende aanpak maakt niet alleen duidelijk welke problemen er kunnen ontstaan, zij reikt ook handvatten aan om negatieve patronen te doorbreken. Niet door nog harder je best te doen, maar door anders je best te doen. In zes overzichtelijke stappen laat Orlov zien hoe je aan een relatie kunt werken waarin liefde, verbondenheid én lol weer de hoofdrol spelen.

Dit boek had er veel eerder moeten zijn!
Nancy Ratey, auteur van The Disorganized Mind

Orlovs werk is een baken van licht en hoop, het biedt strategieën waardoor stellen zich gelukkiger en meer in balans zullen voelen.
Ari Tuckman, auteur van More Attention, Less Deficit

Melissa Orlov is vandaag de dag één van de belangrijkste autoriteiten op het gebied van adhd en relaties.
Edward Hallowell, auteur van Driven to Distraction en Married to Distraction

Melissa Orlov is cum laude afgestudeerd aan Harvard College. Op basis van eigen ervaring – haar man heeft adhd – en die van anderen, coacht ze stellen met ADHD. Ze schrijft hier ook geregeld over. Onder andere op het populaire www.adhdmarriage.com.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Melissa Orlov
Uitgever
Hogrefe Uitgevers BV
ISBN
9789079729463
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99