Ademhaling: de grote genezer

Prijs € 21,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Patrick McKeown, Dennis Huizenga

Paperback | Maart 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

ADEMHALING HEEFT INVLOED OP ELK ASPECT VAN DE GEZONDHEID: SLAAP, SPIJSVERTERING, BEWEGING, GEESTELIJK WELZIJN, ZIEKTE EN HERSTEL. HET IS EEN BUITENGEWONE BRON MET LEVENSVERANDERENDE POTENTIE. HET IS EENVOUDIG, GRATIS EN VOOR IEDEREEN BESCHIKBAAR. PATRICK MCKEOWN Maak gebruik van uw veerkracht. Vergroot uw capaciteit en verbeter uw gezondheid. De essentiële gids voor functionele ademhaling. Leer nieuwe technieken, getest door Olympische atleten en elite militairen. Kom van uw verstopte neus af, daag uw zenuwstelsel uit, verbeter uw longfunctie, bereid u voor op uitdagingen en nog veel meer. De technieken uit dit boek zijn geschikt voor gebruik in huis, tijdens professioneel/amateur sporten, door ademhalingscoaches, tandartsen, doktoren, fysiotherapeuten, trainers, Pilates en yoga instructeurs en iedereen die is geïnteresseerd in gezondheid en fitheid. Het is voor de dagelijkse gezondheid en voor excelleren in de sport. Dit boek bevat: •26 eenvoudige ademhalingsoefeningen voor volwassenen, tieners en kinderen. •Een kijk op ademhaling vanuit drie eenvoudige dimensies. •Uitgebreide informatie over onderzoek en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Patrick McKeown is een internationaal ademhalingsexpert en auteur. Sinds 2002 heeft hij veel ervaring opgedaan en een grote variatie aan mensen geholpen: van elite militairen tot Olympisch coaches en atleten. Zijn boek uit 2015, The Oxygen Advantage, werd vertaald in 14 talen en heeft nog steeds een groot publiek. Oxygen Advantage® is een autoriteit op het gebied van adem­haling, met meer dan 700 actieve trainers in 50 landen. Dennis Huizenga is een internationaal ademhalingsexpert en auteur. Dennis heeft met het Breathing Mastery programma nationaal en internationaal al veel mensen met ademhalingsproblemen geholpen. Met een op maat gemaakte aanpak helpt hij klachten van aandoeningen als astma, hyperventilatie, long COVID-patiënten en aan ademhaling gerelateerde angsten te verminderen of zelfs genezen. Dennis traint met militairen, atleten en mensen uit het bedrijfsleven om het prestatieniveau te verhogen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick McKeown, Dennis Huizenga
Uitgever
ProBreathing
ISBN
9789464431100
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
472

Beschrijving

ADEMHALING HEEFT INVLOED OP ELK ASPECT VAN DE GEZONDHEID: SLAAP, SPIJSVERTERING, BEWEGING, GEESTELIJK WELZIJN, ZIEKTE EN HERSTEL. HET IS EEN BUITENGEWONE BRON MET LEVENSVERANDERENDE POTENTIE. HET IS EENVOUDIG, GRATIS EN VOOR IEDEREEN BESCHIKBAAR. PATRICK MCKEOWN

Maak gebruik van uw veerkracht. Vergroot uw capaciteit en verbeter uw gezondheid.
De essentiële gids voor functionele ademhaling. Leer nieuwe technieken, getest door Olympische atleten en elite militairen. Kom van uw verstopte neus af, daag uw zenuwstelsel uit, verbeter uw longfunctie, bereid u voor op uitdagingen en nog veel meer.
De technieken uit dit boek zijn geschikt voor gebruik in huis, tijdens professioneel/amateur sporten, door ademhalingscoaches, tandartsen, doktoren, fysiotherapeuten, trainers, Pilates en yoga instructeurs en iedereen die is geïnteresseerd in gezondheid en fitheid. Het is voor de dagelijkse gezondheid en voor excelleren in de sport.

Dit boek bevat:
•26 eenvoudige ademhalingsoefeningen voor volwassenen, tieners en kinderen.
•Een kijk op ademhaling vanuit drie eenvoudige dimensies.
•Uitgebreide informatie over onderzoek en de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Patrick McKeown is een internationaal ademhalingsexpert en auteur. Sinds 2002 heeft hij veel ervaring opgedaan en een grote variatie aan mensen geholpen: van elite militairen tot Olympisch coaches en atleten. Zijn boek uit 2015, The Oxygen Advantage, werd vertaald in 14 talen en heeft nog steeds een groot publiek. Oxygen Advantage® is een autoriteit op het gebied van adem­haling, met meer dan 700 actieve trainers in 50 landen.

Dennis Huizenga is een internationaal ademhalingsexpert en auteur. Dennis heeft met het Breathing Mastery programma nationaal en internationaal al veel mensen met ademhalingsproblemen geholpen. Met een op maat gemaakte aanpak helpt hij klachten van aandoeningen als astma, hyperventilatie, long COVID-patiënten en aan ademhaling gerelateerde angsten te verminderen of zelfs genezen. Dennis traint met militairen, atleten en mensen uit het bedrijfsleven om het prestatieniveau te verhogen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick McKeown, Dennis Huizenga
Uitgever
ProBreathing
ISBN
9789464431100
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
472

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99