Adembenemend

over Oxegen Advantage: de simpele, wetenschappelijk bewezen methode voor sporters om nog gezonder, fitter en sneller te worden

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Patrick McKeown, Marion Meesters

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bij ademen is het principe 'minder is meer' van toepassing. Door minder lucht op te nemen wordt zuurstof beter afgeleverd aan de spieren, de organen en de weefsels. Zuurstofwinst geeft je de kennis en de vaardigheden om de zuurstofvoorziening van je lichaam te optimaliseren, met als gevolg een betere gezondheid in het algemeen en grotere sportprestaties in het bijzonder.VIER BEWEZEN VOORDELEN VAN OXYGEN ADVANTAGE* Haal meer uit je trainingen door minder zwaar te ademen* Ervaar de effecten van hoogtetraining, gratis en gewoon hier in Nederland* Verbeter je energie, je concentratie en je mentale focus* Word gezonder, fitter en presteer beterMet een voorwoord van Bram Bakker.www.oxygenadvantage.nlwww.uitgeverijlucht.nlOver Oxygen Advantage: de simpele, wetenschappelijk bewezen methode voor sporters om nog gezonder, fitter en sneller te wordenPatrick McKeown is opgeleid tot ademhalingsdeskundige door Dr. Konstantin Buteyko. Hij heeft verschillende boeken geschreven over de Buteyko-methode en heeft wereldwijd met duizenden cliënten gewerkt. Het Oxygen Advantageprogramma heeft hij speciaal ontwikkeld om sporters te helpen hun prestaties te verbeteren.Marion Meesters is gecertificeerd als Oxygen Advantage-instructeur. Daarnaast is zij ChiRunning/ChiWalking-instructeur en Energy Control-coach. Zij vertaalde diverse boeken op het gebied van ChiRunning en ChiWalking en schreef het boek De Kracht van ChiRunning. Samen met Ninke van der Kooy en Ans Oudejans runt zij Oxygen Advantage Nederland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick McKeown, Marion Meesters
Uitgever
Uitgeverij Lucht BV
ISBN
9789491729676
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bij ademen is het principe 'minder is meer' van toepassing. Door minder lucht op te nemen wordt zuurstof beter afgeleverd aan de spieren, de organen en de weefsels. Zuurstofwinst geeft je de kennis en de vaardigheden om de zuurstofvoorziening van je lichaam te optimaliseren, met als gevolg een betere gezondheid in het algemeen en grotere sportprestaties in het bijzonder.

VIER BEWEZEN VOORDELEN VAN OXYGEN ADVANTAGE
* Haal meer uit je trainingen door minder zwaar te ademen
* Ervaar de effecten van hoogtetraining, gratis en gewoon hier in Nederland
* Verbeter je energie, je concentratie en je mentale focus
* Word gezonder, fitter en presteer beter

Met een voorwoord van Bram Bakker.
www.oxygenadvantage.nl
www.uitgeverijlucht.nl

Over Oxygen Advantage: de simpele, wetenschappelijk bewezen methode voor sporters om nog gezonder, fitter en sneller te worden
Patrick McKeown is opgeleid tot ademhalingsdeskundige door Dr. Konstantin Buteyko. Hij heeft verschillende boeken geschreven over de Buteyko-methode en heeft wereldwijd met duizenden cliënten gewerkt. Het Oxygen Advantageprogramma heeft hij speciaal ontwikkeld om sporters te helpen hun prestaties te verbeteren.
Marion Meesters is gecertificeerd als Oxygen Advantage-instructeur. Daarnaast is zij ChiRunning/ChiWalking-instructeur en Energy Control-coach. Zij vertaalde diverse boeken op het gebied van ChiRunning en ChiWalking en schreef het boek De Kracht van ChiRunning. Samen met Ninke van der Kooy en Ans Oudejans runt zij Oxygen Advantage Nederland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick McKeown, Marion Meesters
Uitgever
Uitgeverij Lucht BV
ISBN
9789491729676
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99