Achter de nevel

een wereldomspannende samenzwering

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Leonardo Pisano

Paperback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als zijn verongelukte vrouw beticht wordt van een ondeugdelijke vertaling van een Kyoto-rapport, doet Harry Vermolen, een briljante uitvinder uit Twente, alles om haar reputatie te redden. Hij ontdekt dat het gevaar van de opwarming van de aarde een gemanipuleerd thema is, een onderdeel van een hogerliggend plan. De machtselite, verenigd in de Verhevenen, schuwt geen middel om zijn doel te bereiken. Amelia Solms-Waldenburg, die tegen wil en dank de plaats van haar vader in deze groep heeft overgenomen, is geschokt als ze er achter komt wat er van haar verwacht wordt. De Verhevenen creëren met opzet chaos om vervolgens oplossingen voor te stellen die hen dichter bij één wereldregering brengen. Centraal in hun strategie staat de invoering van één wereldmunt, de samensmelting van de zweep en de slavenketting. Maar hun plan heeft een achilleshiel ...Leonardo Pisano weet met levensechte personages en talloze verifieerbare feiten fictie en non-fictie te mixen tot een zinderend verhaal. Een smeltkroes, waarin historische gebeurtenissen en politieke agenda's in een ander daglicht komen te staan. Dit maakt dat Achter de nevel nasuddert, lang nadat het boek is dichtgeslagen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leonardo Pisano
Uitgever
Uitgeverij Eigenzinnig
ISBN
9789491777448
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
374

Beschrijving

Als zijn verongelukte vrouw beticht wordt van een ondeugdelijke vertaling van een Kyoto-rapport, doet Harry Vermolen, een briljante uitvinder uit Twente, alles om haar reputatie te redden. Hij ontdekt dat het gevaar van de opwarming van de aarde een gemanipuleerd thema is, een onderdeel van een hogerliggend plan. De machtselite, verenigd in de Verhevenen, schuwt geen middel om zijn doel te bereiken. Amelia Solms-Waldenburg, die tegen wil en dank de plaats van haar vader in deze groep heeft overgenomen, is geschokt als ze er achter komt wat er van haar verwacht wordt. De Verhevenen creëren met opzet chaos om vervolgens oplossingen voor te stellen die hen dichter bij één wereldregering brengen. Centraal in hun strategie staat de invoering van één wereldmunt, de samensmelting van de zweep en de slavenketting. Maar hun plan heeft een achilleshiel ...

Leonardo Pisano weet met levensechte personages en talloze verifieerbare feiten fictie en non-fictie te mixen tot een zinderend verhaal. Een smeltkroes, waarin historische gebeurtenissen en politieke agenda's in een ander daglicht komen te staan. Dit maakt dat Achter de nevel nasuddert, lang nadat het boek is dichtgeslagen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leonardo Pisano
Uitgever
Uitgeverij Eigenzinnig
ISBN
9789491777448
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
374

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99