Abraham Moszkowicz

liever rechtop sterven dan op je knieen leven

Prijs € 12,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Abraham Moszkowicz

Paperback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel is óver Bram Moszkowicz geschreven. Dit is zíjn verhaal. In de autobiografie Abraham Moszkowicz waarvan inmiddels 70.000 exemplaren zijn verkocht spreekt hij zich uit over zijn afkomst, zijn leven en zijn werk als strafpleiter. In september 2014 verschijnt het eerste deel van de trilogie in samenwerking met Leon de Winter.Hij behandelt zaken als:* de invloed van zijn helden* het oorlogsverleden van zijn familie* de weg naar de top en de concurrentie* de 'methode' Moszkowicz en zijn werkwijze* het proces-Wilders en andere grote strafzaken* rechtsfilosofische kwesties* de beroepsethiek* de omgang met de media'Soms wil ik weten hoe elke centimeter van de veertienhonderd kilometer rook en voelde, in die wagons die mijn vader, zijn zus, broer en ouders van Westerbork naar Auschwitz brachten.De feiten zijn: de trein vertrok dinsdag 21 september 1942, elf uur 's ochtends. De locomotief trok dertien veewagons. Elke wagon vervoerde om en nabij 60 joden. Alleen mijn vader keerde terug.'Abraham Moszkowicz (1960) was Nederlands bekendste en meest spraakmakende strafrechtadvocaat. Hij is een telg uit het bekende advocatengeslacht Moszkowicz. Zoon van de eminence grise van de Nederlandse strafrechtadvocatuur Mr. Max Moszkowicz sr.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Abraham Moszkowicz
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461561596
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

Veel is óver Bram Moszkowicz geschreven. Dit is zíjn verhaal. In de autobiografie Abraham Moszkowicz waarvan inmiddels 70.000 exemplaren zijn verkocht spreekt hij zich uit over zijn afkomst, zijn leven en zijn werk als strafpleiter. In september 2014 verschijnt het eerste deel van de trilogie in samenwerking met Leon de Winter.

Hij behandelt zaken als:
* de invloed van zijn helden
* het oorlogsverleden van zijn familie
* de weg naar de top en de concurrentie
* de 'methode' Moszkowicz en zijn werkwijze
* het proces-Wilders en andere grote strafzaken
* rechtsfilosofische kwesties
* de beroepsethiek
* de omgang met de media

'Soms wil ik weten hoe elke centimeter van de veertienhonderd kilometer rook en voelde, in die wagons die mijn vader, zijn zus, broer en ouders van Westerbork naar Auschwitz brachten.
De feiten zijn: de trein vertrok dinsdag 21 september 1942, elf uur 's ochtends. De locomotief trok dertien veewagons. Elke wagon vervoerde om en nabij 60 joden. Alleen mijn vader keerde terug.'
Abraham Moszkowicz (1960) was Nederlands bekendste en meest spraakmakende strafrechtadvocaat. Hij is een telg uit het bekende advocatengeslacht Moszkowicz. Zoon van de eminence grise van de Nederlandse strafrechtadvocatuur Mr. Max Moszkowicz sr.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Abraham Moszkowicz
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461561596
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99