ABM3 de Commerciële Jaarrekening Opgavenboek

administratie voor bachelors en masters

Prijs € 35,50

Niet beschikbaar

A.J. van Aken, A.G.M. van den Bosch

Paperback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het studieboek 'Administratie voor Bachelors en Masters 3 - De Commerciële Jaarrekening' behandelt de boekhoudkundige verwerking van gebeurtenissen die van invloed zijn op de commerciële jaarrekening. In dit opgavenboek wordt per hoofdstuk de kennis van de behandelde stof getoetst. Bij elke opgave is aangegeven welk onderdeel van de theorie in de betreffende opgave wordt getoetst. De uitwerkingen zijn digitaal beschikbaar in de digitale leeromgeving op www.abm3commercielejaarrekening.nl.'De Commerciële Jaarrekening' maakt deel uit van de nieuwe studiemethode 'Administratie voor Bachelors en Masters'. In deze vierdelige studiemethode wordt besproken hoe de boekhouding in de moderne gedigitaliseerde wereld het beste kan worden ingericht. De modules kunnen los van elkaar worden bestudeerd.De opzet en de toegankelijke schrijfstijl van het theorieboek en de representatieve opgaven in dit opgavenboek maken deze studieboeken zeer geschikt voor alle HBO- en WO-opleidingen waarin het samenstellen van een commerciële jaarrekening - en het maken van de bijbehorende journaalposten - aan de orde wordt gesteld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.J. van Aken, A.G.M. van den Bosch
Uitgever
Convoy
ISBN
9789491725128
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het studieboek 'Administratie voor Bachelors en Masters 3 - De Commerciële Jaarrekening' behandelt de boekhoudkundige verwerking van gebeurtenissen die van invloed zijn op de commerciële jaarrekening. In dit opgavenboek wordt per hoofdstuk de kennis van de behandelde stof getoetst. Bij elke opgave is aangegeven welk onderdeel van de theorie in de betreffende opgave wordt getoetst. De uitwerkingen zijn digitaal beschikbaar in de digitale leeromgeving op www.abm3commercielejaarrekening.nl.

'De Commerciële Jaarrekening' maakt deel uit van de nieuwe studiemethode 'Administratie voor Bachelors en Masters'. In deze vierdelige studiemethode wordt besproken hoe de boekhouding in de moderne gedigitaliseerde wereld het beste kan worden ingericht. De modules kunnen los van elkaar worden bestudeerd.

De opzet en de toegankelijke schrijfstijl van het theorieboek en de representatieve opgaven in dit opgavenboek maken deze studieboeken zeer geschikt voor alle HBO- en WO-opleidingen waarin het samenstellen van een commerciële jaarrekening - en het maken van de bijbehorende journaalposten - aan de orde wordt gesteld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.J. van Aken, A.G.M. van den Bosch
Uitgever
Convoy
ISBN
9789491725128
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99