Aardverschuiving (e-Book)

Prijs € 13,99
Download direct dit e-Book

Michael Wolff

EPUB | Juli 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Michael Wolff, onder Amerikaanse republikeinen de meest gevreesde journalist van het land, flikt het hem nog één keer: dieper dan ooit heeft hij weten binnen te dringen in het Witte Huis, in de inner circle van de regering van Donald Trump. Het resultaat is Aardverschuiving. Het beschrijft de opmaat naar de presidentsverkiezingen van 3 november 2020; de avond en nacht van de verkiezingen zelf, waar we letterlijk van binnen het Witte Huis meemaken wat nog nergens is beschreven; de ontkenningen in de weken en maanden erna; de vele kansloze rechtszaken, waarbij slechts een handjevol middelmatige advocaten bereid is Trump bij te staan, onder wie Rudy Giuliani, die al meer dan drie decennia niet in een rechtbank heeft gepleit; en tot slot natuurlijk de bestorming van het Capitool op 6 januari en de manier waarop Trump die uren beleefde. Aardverschuiving is een verbijsterend boek. Het leest als een politieke thriller, als een verhaal dat bijna onvoorstelbaar is - totdat je beseft dat het allemaal echt heeft plaatsgevonden. Michael Wolff sprak met vele mensen in de directe omgeving van Trump - en zelfs met Donald Trump persoonlijk. Michael Wolff is de auteur van onder meer de internationale bestsellers Vuur en woede en Staat van beleg, waarvan alleen al in Nederland 60.000 exemplaren werden verkocht. Hij heeft vijf kinderen en woont in Manhattan. 'Vuur en woede is een sluw, hilarisch portret van een oppervlakkige man, wiens zwarte gat van een behoeftig, hebzuchtig ego de wereld praktisch gezien heeft verzwolgen.' The Guardian 'Vuur en woede wervelt en swingt.' NRC Handelsblad

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Wolff
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044649215
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
Juli 2021
Bestandsgrootte
609274 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Michael Wolff, onder Amerikaanse republikeinen de meest gevreesde journalist van het land, flikt het hem nog één keer: dieper dan ooit heeft hij weten binnen te dringen in het Witte Huis, in de inner circle van de regering van Donald Trump.
Het resultaat is Aardverschuiving. Het beschrijft de opmaat naar de presidentsverkiezingen van 3 november 2020; de avond en nacht van de verkiezingen zelf, waar we letterlijk van binnen het Witte Huis meemaken wat nog nergens is beschreven; de ontkenningen in de weken en maanden erna; de vele kansloze rechtszaken, waarbij slechts een handjevol middelmatige advocaten bereid is Trump bij te staan, onder wie Rudy Giuliani, die al meer dan drie decennia niet in een rechtbank heeft gepleit; en tot slot natuurlijk de bestorming van het Capitool op 6 januari en de manier waarop Trump die uren beleefde.
Aardverschuiving is een verbijsterend boek. Het leest als een politieke thriller, als een verhaal dat bijna onvoorstelbaar is - totdat je beseft dat het allemaal echt heeft plaatsgevonden. Michael Wolff sprak met vele mensen in de directe omgeving van Trump - en zelfs met Donald Trump persoonlijk.
Michael Wolff is de auteur van onder meer de internationale bestsellers Vuur en woede en Staat van beleg, waarvan alleen al in Nederland 60.000 exemplaren werden verkocht. Hij heeft vijf kinderen en woont in Manhattan.

'Vuur en woede is een sluw, hilarisch portret van een oppervlakkige man, wiens zwarte gat van een behoeftig, hebzuchtig ego de wereld praktisch gezien heeft verzwolgen.' The Guardian

'Vuur en woede wervelt en swingt.' NRC Handelsblad

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Wolff
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044649215
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
Juli 2021
Bestandsgrootte
609274 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99