Aan den lijve

lichaamsgerichte psychotherapie volgens Pesso

Prijs € 28,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marietta van Attekum

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

And now, what is in your body?In het lijfelijk contact tussen ouder en kind wordt de basis gelegd voor de psychische ontwikkeling. Psychische problemen blijven zich ook lichamelijk uiten. Ons lichaam weerspiegelt hoe het ons vergaat. Toch wordt in de meeste vormen van psychotherapie vooral gepraat.Al Pesso stelt in zijn therapie het lichaam centraal. Lijfelijke signalen vormen de leidraad bij het uiten van gevoelens en het zoeken naar de betekenis ervan. Wat zegt je lichaam van je zieleroerselen?Aan den lijve is een reisgids voor wie op zoek is naar een gedegen en veilige vorm van lichaamsgerichte psychotherapie, die 'de gehele mens' erkent. Op heldere en bewogen wijze belicht Marietta van Attekum de uitgangspunten en werkwijze van de Pesso-therapie. De Pesso-psychotherapie is inmiddels in Nederland goed geworteld met een eigen vereniging en opleiding voor therapeuten.In de herziene 4e druk heeft de auteur de bestaande tekst geactualiseerd en gaat zij nader in op hechtingsproblemen en de Pesso-oefeningen.Drs. Marietta van Attekum is psychologe en Pesso-psychotherapeute. Zie ook www.mariettavanattekum.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marietta van Attekum
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789026522512
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

And now, what is in your body?

In het lijfelijk contact tussen ouder en kind wordt de basis gelegd voor de psychische ontwikkeling. Psychische problemen blijven zich ook lichamelijk uiten. Ons lichaam weerspiegelt hoe het ons vergaat. Toch wordt in de meeste vormen van psychotherapie vooral gepraat.
Al Pesso stelt in zijn therapie het lichaam centraal. Lijfelijke signalen vormen de leidraad bij het uiten van gevoelens en het zoeken naar de betekenis ervan. Wat zegt je lichaam van je zieleroerselen?

Aan den lijve is een reisgids voor wie op zoek is naar een gedegen en veilige vorm van lichaamsgerichte psychotherapie, die 'de gehele mens' erkent. Op heldere en bewogen wijze belicht Marietta van Attekum de uitgangspunten en werkwijze van de Pesso-therapie. De Pesso-psychotherapie is inmiddels in Nederland goed geworteld met een eigen vereniging en opleiding voor therapeuten.

In de herziene 4e druk heeft de auteur de bestaande tekst geactualiseerd en gaat zij nader in op hechtingsproblemen en de Pesso-oefeningen.

Drs. Marietta van Attekum is psychologe en Pesso-psychotherapeute.
Zie ook www.mariettavanattekum.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marietta van Attekum
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789026522512
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99