A

Prijs € 22,50

Niet beschikbaar

Rieke Wynia

Paperback | Augustus 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Starttaal Instap is de nieuwe methode Nederlands voor leerlingen in het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. De methode wordt speciaal ontwikkeld voor leerlingen die de lesstof in VIA Vooraf - Op weg naar 1F nog niet aankunnen en meer tijd en kleinere stappen nodig hebben om basisvaardigheden taal aan te leren. Starttaal Instap bestaat uit twee leerwerkboeken.Starttaal Instap zal uit twee leerwerkboeken bestaan: deel A en deel B. In de leerwerkboeken staan functionele taaltaken in een betekenisvolle context centraal.Deel A van Starttaal Instap is opgebouwd uit vijf thema's. Elk thema bestaat uit vijf oefentaken en een praktijktaak. In de praktijktaak kan de leerling laten zien dat hij aangeleerde basisvaardigheden gecombineerd kan toepassen. De thema's zijn in willekeurige volgorde aan te bieden. Binnen elk thema neemt de moeilijkheidsgraad per taaltaak toe.De thema's zijn:Feest*Taak A: Kom je ook? (een uitnodiging maken* Taak B: Mag ik je iets vragen? (om informatie vragen)*Taak C: Wat heb ik nodig? (een lijstje maken)*Taak D: Hoe pak ik dat aan? (een planning maken)*Taak E: Hoe zit dat ook alweer? (hoofdletters schrijven)*Praktijktaak: Waar is dat feestje? (een feestje organiseren)EropuitOnderwegThuisIk regel het welNB: Deel B verschijnt voor schooljaar 2019-2020 en biedt de ingeoefende basisvaardigheden taal uit deel A in sectorgerichte context.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rieke Wynia
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463260503
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Starttaal Instap is de nieuwe methode Nederlands voor leerlingen in het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. De methode wordt speciaal ontwikkeld voor leerlingen die de lesstof in VIA Vooraf - Op weg naar 1F nog niet aankunnen en meer tijd en kleinere stappen nodig hebben om basisvaardigheden taal aan te leren. Starttaal Instap bestaat uit twee leerwerkboeken.

Starttaal Instap zal uit twee leerwerkboeken bestaan: deel A en deel B. In de leerwerkboeken staan functionele taaltaken in een betekenisvolle context centraal.

Deel A van Starttaal Instap is opgebouwd uit vijf thema's. Elk thema bestaat uit vijf oefentaken en een praktijktaak. In de praktijktaak kan de leerling laten zien dat hij aangeleerde basisvaardigheden gecombineerd kan toepassen. De thema's zijn in willekeurige volgorde aan te bieden. Binnen elk thema neemt de moeilijkheidsgraad per taaltaak toe.

De thema's zijn:
Feest
*Taak A: Kom je ook? (een uitnodiging maken
* Taak B: Mag ik je iets vragen? (om informatie vragen)
*Taak C: Wat heb ik nodig? (een lijstje maken)
*Taak D: Hoe pak ik dat aan? (een planning maken)
*Taak E: Hoe zit dat ook alweer? (hoofdletters schrijven)
*Praktijktaak: Waar is dat feestje? (een feestje organiseren)
Eropuit
Onderweg
Thuis
Ik regel het wel

NB: Deel B verschijnt voor schooljaar 2019-2020 en biedt de ingeoefende basisvaardigheden taal uit deel A in sectorgerichte context.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rieke Wynia
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463260503
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99