80 superfoodsmoothies

80 heerlijke, gezonde recepten voor elk moment van de dag

Prijs € 23,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jesse van der Velde, Annemieke de Kroon

Paperback | Januari 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Gezond fast food Na het grote succes van Superfoodrecepten is er nu een vervolg. Annemieke de Kroon en Jesse van der Velde hebben met 80 superfoodsmoothies en andere snelle gerechten de ultieme gids voor snelle, smakelijke recepten voor elke dag en voor ieder moment geschreven. Opnieuw met veel informatie en heerlijke recepten. En niet alleen met exotische superfoods als gojibessen, macapoeder en chlorella. Ook gewonere ingrediënten met zeer veel vitaminen en mineralen, zoals avocado, gember en peterselie worden volop gebruikt. De (groene) smoothie De blender speelt in dit boek een hoofdrol: de (groene) smoothie is immers niet meer weg te denken uit een gezonder eetpatroon! En verrijkt met superfoods wordt de smoothie nog heilzamer. Fast food – maar dan gezond! De auteurs Jesse van der Velde begon zijn loopbaan als personal trainer. Hij ging zich steeds meer toeleggen op voeding en psyche en volgde diverse opleidingen daarvoor. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot superfoodspecialist en verjongingscoach. Annemieke de Kroon is gepassioneerd kok. Gezondheidsproblemen leidden ertoe dat zij ging experimenteren met superfoods en zo ontdekte zij wat voedingsmiddelen voor je lichaam kunnen betekenen.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jesse van der Velde, Annemieke de Kroon
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000343317
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Gezond fast food

Na het grote succes van Superfoodrecepten is er nu een vervolg. Annemieke de Kroon en Jesse van der Velde hebben met 80 superfoodsmoothies en andere snelle gerechten de ultieme gids voor snelle, smakelijke recepten voor elke dag en voor ieder moment geschreven. Opnieuw met veel informatie en heerlijke recepten. En niet alleen met exotische superfoods als gojibessen, macapoeder en chlorella. Ook gewonere ingrediënten met zeer veel vitaminen en mineralen, zoals avocado, gember en peterselie worden volop gebruikt.

De (groene) smoothie

De blender speelt in dit boek een hoofdrol: de (groene) smoothie is immers niet meer weg te denken uit een gezonder eetpatroon! En verrijkt met superfoods wordt de smoothie nog heilzamer. Fast food – maar dan gezond!

De auteurs

Jesse van der Velde begon zijn loopbaan als personal trainer. Hij ging zich steeds meer toeleggen op voeding en psyche en volgde diverse opleidingen daarvoor. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot superfoodspecialist en verjongingscoach. Annemieke de Kroon is gepassioneerd kok. Gezondheidsproblemen leidden ertoe dat zij ging experimenteren met superfoods en zo ontdekte zij wat voedingsmiddelen voor je lichaam kunnen betekenen.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jesse van der Velde, Annemieke de Kroon
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000343317
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 20,99
  • 22,50
  • 15,00
  • 23,95
  • 22,99
  • 15,00
  • 34,95
  • 12,50
  • 22,50