75 helpende vragen spel

vragen bij intervisie en andere gesprekken

Prijs € 25,95

Niet beschikbaar

Monique Bellersen, Inez Kohlmann

Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Is je onlangs een vraag gesteld die zo'n impact op je had dat het bepalend is geweest in de volgende stap? Een gesprek is vooral interessant als er vragen worden gesteld waar je echt wat aan hebt. Goede vragen kunnen meer veranderen dan verkregen antwoorden.Steeds meer professionals maken gebruik van intervisie, coaching of andere ontwikkelingen voor het vergroten van hun kennis en vaardigheden op hun vakgebied en hun persoonlijke ontwikkeling.Het 75 Helpende Vragen Spel beantwoordt aan de behoefte van mensen aan goede vragen. Iedere vraag kan een helpende vraag zijn als die vraag door de ander als helpend wordt ervaren. Dat wordt vaak situationeel bepaald. Het spel bestaat uit 75 kaarten, inclusief een joker (een blanco kaart voor een eigen vraag).De kaarten kunnen een hulpmiddel zijn bij intervisie, coaching, supervisie, mediation, maar ook in andere gesprekken tussen mensen of groepen zoals werkoverleggen, brainstorm- en teamsessies, projectoverleg of voor leidinggevenden bij het voeren van gesprekken.Het 75 Helpende Vragen Spel is ontwikkeld door de auteurs van het Praktijkboek Intervisie om te gebruiken met en bij de intervisiemethoden of andere gesprekken.Het spel is tweetalig: Nederlands en Engels.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Monique Bellersen, Inez Kohlmann
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462761278
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Meerdere talen

Beschrijving

Is je onlangs een vraag gesteld die zo'n impact op je had dat het bepalend is geweest in de volgende stap?
Een gesprek is vooral interessant als er vragen worden gesteld waar je echt wat aan hebt. Goede vragen kunnen meer veranderen dan verkregen antwoorden.
Steeds meer professionals maken gebruik van intervisie, coaching of andere ontwikkelingen voor het vergroten van hun kennis en vaardigheden op hun vakgebied en hun persoonlijke ontwikkeling.

Het 75 Helpende Vragen Spel beantwoordt aan de behoefte van mensen aan goede vragen. Iedere vraag kan een helpende vraag zijn als die vraag door de ander als helpend wordt ervaren. Dat wordt vaak situationeel bepaald. Het spel bestaat uit 75 kaarten, inclusief een joker (een blanco kaart voor een eigen vraag).
De kaarten kunnen een hulpmiddel zijn bij intervisie, coaching, supervisie, mediation, maar ook in andere gesprekken tussen mensen of groepen zoals werkoverleggen, brainstorm- en teamsessies, projectoverleg of voor leidinggevenden bij het voeren van gesprekken.

Het 75 Helpende Vragen Spel is ontwikkeld door de auteurs van het Praktijkboek Intervisie om te gebruiken met en bij de intervisiemethoden of andere gesprekken.

Het spel is tweetalig: Nederlands en Engels.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Monique Bellersen, Inez Kohlmann
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462761278
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Meerdere talen

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99