52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers

voor besluitvorming en visieontwikkeling van teams

Prijs € 29,99

Niet beschikbaar

Frank Groot

Hardback | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als manager hebt u veel vergaderingen: teammeetings, afdelingsoverleggen, stuur- en projectgroepen, management- en directiemeetings. Tijdens die vergaderingen moeten in korte tijd veel beslissingen genomen worden, of wordt een gezamenlijke visie of beleid ontwikkeld. Maar dat gaat lang niet altijd even snel; ... als het al lukt.Dit soort zakelijke besprekingen kan veel effectiever en creatiever verlopen, door gebruik van patroondoorbrekende werkvormen: denktechnieken die tot nieuwe inzichten leiden en een heldere structuur geven aan visie- en besluitvorming. Frank Groot heeft in de loop der jaren 52 van deze technieken (door)ontwikkeld die in dit boek volgens een vast stramien beschreven staan: waarvoor gebruik je de denktechniek?, wat is het resultaat?, welke stappen doorloop je? en welk deel van het brein wordt hierbij ingezet?52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers is een inspirerend en praktisch boek voor iedere manager die denkpatronen wil doorbreken, in zijn organisatie, in zijn team en bij zichzélf. De rationele en creatieve denktechnieken in dit boek zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten in breinonderzoek en groepsdynamica.Frank Groot werkt vanuit zijn eigen bedrijf Vision>Decision als strateeg, adviseur en facilitator. Hij is specialist op het gebied van strategische vernieuwing in organisaties: visie- en strategievorming, businessinnovatie en teamontwikkeling. Daarnaast is hij spreker en dagvoorzitter op congressen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank Groot
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089651204
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Beschrijving

Als manager hebt u veel vergaderingen: teammeetings, afdelingsoverleggen, stuur- en projectgroepen, management- en directiemeetings. Tijdens die vergaderingen moeten in korte tijd veel beslissingen genomen worden, of wordt een gezamenlijke visie of beleid ontwikkeld. Maar dat gaat lang niet altijd even snel; ... als het al lukt.

Dit soort zakelijke besprekingen kan veel effectiever en creatiever verlopen, door gebruik van patroondoorbrekende werkvormen: denktechnieken die tot nieuwe inzichten leiden en een heldere structuur geven aan visie- en besluitvorming. Frank Groot heeft in de loop der jaren 52 van deze technieken (door)ontwikkeld die in dit boek volgens een vast stramien beschreven staan: waarvoor gebruik je de denktechniek?, wat is het resultaat?, welke stappen doorloop je? en welk deel van het brein wordt hierbij ingezet?

52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers is een inspirerend en praktisch boek voor iedere manager die denkpatronen wil doorbreken, in zijn organisatie, in zijn team en bij zichzélf. De rationele en creatieve denktechnieken in dit boek zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten in breinonderzoek en groepsdynamica.

Frank Groot werkt vanuit zijn eigen bedrijf Vision>Decision als strateeg, adviseur en facilitator. Hij is specialist op het gebied van strategische vernieuwing in organisaties: visie- en strategievorming, businessinnovatie en teamontwikkeling. Daarnaast is hij spreker en dagvoorzitter op congressen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank Groot
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089651204
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99