5 De Schorpioenberg

Prijs € 17,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

John Flanagan

Juli 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'De schorpioenberg' is het vijfde boek in de fantasyserie 'Broederband' van John Flanagan. Dit is het luisterboek: ideaal voor lange ritten op de achterbank, of gewoon om lekker op bed naar te liggen luisteren.De schorpioenbergKoning Duncan van Araluen heeft een dringende opdracht voor Hal en zijn broederband de Reigers. De moordaanslag op zijn dochter, prinses Cassandra, is weliswaar verijdeld, maar de koning is bang dat de daders - leden van de gevreesde Schorpioensekte - niet zullen rusten voordat ze hun opdracht hebben vervuld. Samen met Grijze Jager Gilan gaan De Reigers naar de woestijn van Arrida, op zoek naar de leider van de sekte. Kunnen Hal en zijn vrienden voorkomen dat de prinses alsnog wordt vermoord?De luisterboeken van BroederbandJohn Flanagan, schrijver van de internationale bestsellerserie 'De Grijze Jager', schept in 'Broederband' een wereld van avonturen op zee, met sluwe piraten en heftige gevechten. Alle vijf delen van de Broederband-boeken zijn inmiddels als luisterboek verschenen: 1CD (mp3) met daarop ca. 13 uur luisterplezier.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025760526
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

'De schorpioenberg' is het vijfde boek in de fantasyserie 'Broederband' van John Flanagan. Dit is het luisterboek: ideaal voor lange ritten op de achterbank, of gewoon om lekker op bed naar te liggen luisteren.

De schorpioenberg
Koning Duncan van Araluen heeft een dringende opdracht voor Hal en zijn broederband de Reigers. De moordaanslag op zijn dochter, prinses Cassandra, is weliswaar verijdeld, maar de koning is bang dat de daders - leden van de gevreesde Schorpioensekte - niet zullen rusten voordat ze hun opdracht hebben vervuld. Samen met Grijze Jager Gilan gaan De Reigers naar de woestijn van Arrida, op zoek naar de leider van de sekte. Kunnen Hal en zijn vrienden voorkomen dat de prinses alsnog wordt vermoord?

De luisterboeken van Broederband
John Flanagan, schrijver van de internationale bestsellerserie 'De Grijze Jager', schept in 'Broederband' een wereld van avonturen op zee, met sluwe piraten en heftige gevechten. Alle vijf delen van de Broederband-boeken zijn inmiddels als luisterboek verschenen: 1CD (mp3) met daarop ca. 13 uur luisterplezier.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025760526
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99