4

op het scherp van de snede

Prijs € 9,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Francesco Dimitri, Mario Alberti

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wetenschappers, kunstenaars, onderzoekers. De nancieringsgigant Leviathan doet de allerbesten op hun speci eke terrein een voorstel, deel te nemen aan een ongeloo ijke en zelfs levensgevaarlijke onderneming. Het volbrengen van twaalf taken. Alleen de man of vrouw die de laatste proef van deze Dodecathlon met succes a egt, zal zich de kampioen van de mensheid kunnen noemen, de laatste held. De Hercules van deze tijd...De strijd om de magische spiegel is beslecht. Léon heeft de andere deelnemers erin geluisd en ging er met de spiegel vandoor. Maar wat hij in de spiegel ziet maakt hem zo bang dat hij zich terugtrekt uit de Dodecathlon...Macziewski maakt Mark, Stella en Delroy duidelijk dat de eindstrijd in zicht komt. En Mark ontmoet eindelijk de mysterieuze Aziatische die hem al sinds de dood van Jirakee achtervolgt. Hoe onvoorstelbaar ook, het lijkt erop dat zij de toekomst kan voorspellen. Algauw wordt duidelijk dat de deelnemers aan het eind van de reis zijn gekomen. Oftewel... op het scherp van de snede.Stertekenaar Mario Alberti werkte onder meer aan Nathan Never, Legs Weaver en Morgana. Schrijver en romanticus Francesco Dimitri - Alice in Stoomland - wordt in zijn geboorteland Italië tot een van de besten van de jongste generatie fantasy-auteurs gerekend.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Francesco Dimitri, Mario Alberti
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024574445
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Beschrijving

Wetenschappers, kunstenaars, onderzoekers. De nancieringsgigant Leviathan doet de allerbesten op hun speci eke terrein een voorstel, deel te nemen aan een ongeloo ijke en zelfs levensgevaarlijke onderneming. Het volbrengen van twaalf taken. Alleen de man of vrouw die de laatste proef van deze Dodecathlon met succes a egt, zal zich de kampioen van de mensheid kunnen noemen, de laatste held. De Hercules van deze tijd...

De strijd om de magische spiegel is beslecht. Léon heeft de andere deelnemers erin geluisd en ging er met de spiegel vandoor. Maar wat hij in de spiegel ziet maakt hem zo bang dat hij zich terugtrekt uit de Dodecathlon...Macziewski maakt Mark, Stella en Delroy duidelijk dat de eindstrijd in zicht komt. En Mark ontmoet eindelijk de mysterieuze Aziatische die hem al sinds de dood van Jirakee achtervolgt. Hoe onvoorstelbaar ook, het lijkt erop dat zij de toekomst kan voorspellen. Algauw wordt duidelijk dat de deelnemers aan het eind van de reis zijn gekomen. Oftewel... op het scherp van de snede.

Stertekenaar Mario Alberti werkte onder meer aan Nathan Never, Legs Weaver en Morgana. Schrijver en romanticus Francesco Dimitri - Alice in Stoomland - wordt in zijn geboorteland Italië tot een van de besten van de jongste generatie fantasy-auteurs gerekend.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Francesco Dimitri, Mario Alberti
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024574445
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
56

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99