3D-tekenen met Sketchup (e-Book)

Prijs € 16,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marian van Olst

EPUB met digitaal watermerk | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

SketchUp is een 3D-tekenprogramma dat populair is bij architecten, ontwerpers en stylisten die een alternatief zoeken voor kostbare CADtekensoftware, maar toch behoefte hebben aan een veelzijdig en professioneel 3D-tekenprogramma. Dit boek is een praktische gids voor amateurs, professionals en studenten die willen leren hoe je 3D-ontwerpen met SketchUp maakt. Je maakt eerst kennis met de menu's en de gereedschappen en gaat vervolgens stap-voor-stap aan de slag met het opzetten van een 3D-tekening. Het boek bevat veel aansprekende voorbeelden, bijvoorbeeld van interieurontwerpen. Het is geschikt voor gebruikers van SketchUp Make en SketchUp Pro, en is gebaseerd op versie SketchUp 2018 maar ook geschikt vanaf versie 8.Deze derde editie behandelt naast de basis van SketchUp ook uitgebreid een aantal handige extensies. Verder komen nieuwe onderdelen zoals de slimme dwarsdoorsnedes en het vernieuwde LayOut aan bod. Interieurontwerpster Marian van Olst verzorgt met haar bedrijf studio jet! (studiojet.nl) interieurprojecten voor diverse opdrachtgevers. Ze heeft al een aantal jaar ervaring het geven van SketchUp-cursussen; op Sketchupplaza.nl staan cursusdata, blogs en videotutorials overSketchUp.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marian van Olst
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043036559
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
6552482 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Beschrijving

SketchUp is een 3D-tekenprogramma dat populair is bij architecten, ontwerpers en stylisten die een alternatief zoeken voor kostbare CADtekensoftware, maar toch behoefte hebben aan een veelzijdig en professioneel 3D-tekenprogramma.
Dit boek is een praktische gids voor amateurs, professionals en studenten die willen leren hoe je 3D-ontwerpen met SketchUp maakt. Je maakt eerst kennis met de menu's en de gereedschappen en gaat vervolgens stap-voor-stap aan de slag met het opzetten van een 3D-tekening. Het boek bevat veel aansprekende voorbeelden, bijvoorbeeld van interieurontwerpen. Het is geschikt voor gebruikers van SketchUp Make en SketchUp Pro, en is gebaseerd op versie SketchUp 2018 maar ook geschikt vanaf versie 8.
Deze derde editie behandelt naast de basis van SketchUp ook uitgebreid een aantal handige extensies. Verder komen nieuwe onderdelen zoals de slimme dwarsdoorsnedes en het vernieuwde LayOut aan bod.

Interieurontwerpster Marian van Olst verzorgt met haar bedrijf studio jet! (studiojet.nl) interieurprojecten voor diverse opdrachtgevers. Ze heeft al een aantal jaar ervaring het geven van SketchUp-cursussen; op Sketchupplaza.nl staan cursusdata, blogs en videotutorials over
SketchUp.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marian van Olst
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043036559
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
6552482 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99