3 weerspannige bruiden (e-Book)

Gekust door de lord / Verleid door de graaf / Ontvoerd door de markies

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Shana Galen

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Drie lady’s uit de beau monde – de eigengereide Catherine Fullbright, de avontuurlijke Josephine Hale en de gefortuneerde Madeleine Castleigh – zweren dat ze nooit zullen trouwen. Kunnen een lustopwekkende lord, een adembenemend knappe graaf en een duivels opwindende markies hen op andere gedachten brengen?(1) GEKUST DOOR DE LORDLonden, 1811…Hoe is het om gekust te worden door een lord?Catherine Fullbright heeft zich vast voorgenomen nooit te zullen trouwen. Maar nu staat ze door toedoen van haar sluwe, zelfzuchtige vader opeens tóch voor het altaar met… de verloofde van haar zus!Quint Childers, Lord Valentine, wil best trouwen. Maar dan wel met een charmante, meegaande, welopgevoede vrouw. Hij was dan ook zeer in zijn nopjes met de bedeesde Lizzy. En nu wordt hij opgescheept met de weliswaar mooie, maar ook koppige, onwillige en ronduit brutale Catherine. Misschien kan hij haar temmen met een kus…(2) VERLEID DOOR DE GRAAFCornwall, 1811…Heeft ze het zo warm door de goudkoorts of door zijn kus? Josephine Hale droomt ervan rijk en onafhankelijk te zijn. Ze hoopt die droom waar te maken door de verborgen piratenschat van haar grootvader te vinden: drie kisten vol gouden munten. Er is één probleem, ze heeft slechts de helft van de schatkaart. De andere helft is in handen van Stephen Doubleday, graaf van Westham, de aartsvijand van haar familie… Stephen vindt het voorstel om samen op zoek te gaan naar de schat heel aanlokkelijk. Hij kan het geld goed gebruiken, en het zal beslist geen straf zijn om met de mooie Josephine op avontuur te gaan. Algauw komt hij erachter dat wat zijn reisgenote betreft de schat dan wel begraven is, maar de oude familievete absoluut niet!(3) ONTVOERD DOOR DE MARKIESLonden, 1801…Een lady op weg naar haar bruiloft…Lady Madeleine Fullbright heeft er genoeg van dat ze alleen maar het hof wordt gemaakt vanwege haar riante bruidsschat. Aangezien ze de ware liefde toch nooit zal vinden, lijkt haar een zakenhuwelijk de beste manier om van dat eeuwige gevlei van onaantrekkelijke mannen af te zijn.Onderweg naar haar bruiloft met een saaie, degelijke filantroop wordt haar koets gekaapt. En nog wel door Jack Martingale, de markies van Blackthorne, een notoire rokkenjager en rebels aantrekkelijke schavuit! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Shana Galen
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402548808
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2020
Bestandsgrootte
4135659 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
611

Beschrijving

Drie lady’s uit de beau monde – de eigengereide Catherine Fullbright, de avontuurlijke Josephine Hale en de gefortuneerde Madeleine Castleigh – zweren dat ze nooit zullen trouwen.
Kunnen een lustopwekkende lord, een adembenemend knappe graaf en een duivels opwindende markies hen op andere gedachten brengen?

(1) GEKUST DOOR DE LORD
Londen, 1811…
Hoe is het om gekust te worden door een lord?

Catherine Fullbright heeft zich vast voorgenomen nooit te zullen trouwen. Maar nu staat ze door toedoen van haar sluwe, zelfzuchtige vader opeens tóch voor het altaar met… de verloofde van haar zus!

Quint Childers, Lord Valentine, wil best trouwen. Maar dan wel met een charmante, meegaande, welopgevoede vrouw. Hij was dan ook zeer in zijn nopjes met de bedeesde Lizzy. En nu wordt hij opgescheept met de weliswaar mooie, maar ook koppige, onwillige en ronduit brutale Catherine. Misschien kan hij haar temmen met een kus…

(2) VERLEID DOOR DE GRAAF
Cornwall, 1811…
Heeft ze het zo warm door de goudkoorts of door zijn kus?

Josephine Hale droomt ervan rijk en onafhankelijk te zijn. Ze hoopt die droom waar te maken door de verborgen piratenschat van haar grootvader te vinden: drie kisten vol gouden munten. Er is één probleem, ze heeft slechts de helft van de schatkaart. De andere helft is in handen van Stephen Doubleday, graaf van Westham, de aartsvijand van haar familie…

Stephen vindt het voorstel om samen op zoek te gaan naar de schat heel aanlokkelijk. Hij kan het geld goed gebruiken, en het zal beslist geen straf zijn om met de mooie Josephine op avontuur te gaan. Algauw komt hij erachter dat wat zijn reisgenote betreft de schat dan wel begraven is, maar de oude familievete absoluut niet!

(3) ONTVOERD DOOR DE MARKIES
Londen, 1801…
Een lady op weg naar haar bruiloft…

Lady Madeleine Fullbright heeft er genoeg van dat ze alleen maar het hof wordt gemaakt vanwege haar riante bruidsschat. Aangezien ze de ware liefde toch nooit zal vinden, lijkt haar een zakenhuwelijk de beste manier om van dat eeuwige gevlei van onaantrekkelijke mannen af te zijn.

Onderweg naar haar bruiloft met een saaie, degelijke filantroop wordt haar koets gekaapt. En nog wel door Jack Martingale, de markies van Blackthorne, een notoire rokkenjager en rebels aantrekkelijke schavuit!
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Shana Galen
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402548808
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2020
Bestandsgrootte
4135659 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
611

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99