3

basiskennis van de hemelse hiërarchie

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Klaske Goedhart

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wakker worden en je herinneren hoe de hemelse sferen werken.Wij allemaal weten waar we vandaan komen alleen is dit voor ons eigen bestwil afgeschermd.Als we ons zouden herinneren hoe het in ons Hemelse thuis was dan zouden we niet meer onze taken op de aarde kunnen doen.Jij het dit boek vast, je bladert erdoor en wellicht twijfel je nog even of het wel een boek is wat je nodig bent.De beste tip die ik je kan geven is voelen, voel of dit boek je meer kennis en wijsheid mag en kan geven, en maak dan een beslissing. Jij bent degene die het zeker weet wat je wensen zijn en wat voor jou goed is.Dit boek kan je helpen om het leven op aarde wat dragelijker te maken, wat beter te begrijpen, en ik hoop dat het je leven wat makkelijker mag maken.Om engelen te voelen hoef je niet hooggevoelig of paranormaal te zijn.Het enige wat je nodig bent is geloven dat jij ze mag zien, ontmoeten en voelen.Soms is het ook moeilijk omdat het makkelijk is, het vergt niet altijd strijd en je hoeft niet altijd een moeizame strijd te voeren voordat jij de engelen mag zien of voelen. Het kan ook makkelijk, en dat wil ik je graag uitleggen.Ga je met me mee op reis?Leren over hoe de Hemel werkt, zoals ik het aan jou mag vertellen, dit is mijn verhaal, mijn visie.Ga mee en leer hoe jij ook de mooie wereld mag zien door de meditaties en mag voelen dat de Hemelse Helpers echt naast ons lopen wanneer we het moeilijk hebben.En wanneer wij het niet meer kunnen dragen, dan zullen de Hemelse Helpers jouw rugzak even dragen tot je het zelf weer kan. Heb vertrouwen en heb de moed om mee te gaan op reis naar nieuwe kennis en wijsheid.Laat de energie je hart binnenstromen en volg je eigen tempoIk wens je veel inspiratie en liefdevolle zegeningen van de Engelen en andere Hemelse Helpers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Klaske Goedhart
Uitgever
Uitgeverij Lumeria
ISBN
9789492484024
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156

Beschrijving

Wakker worden en je herinneren hoe de hemelse sferen werken.
Wij allemaal weten waar we vandaan komen alleen is dit voor ons eigen bestwil afgeschermd.
Als we ons zouden herinneren hoe het in ons Hemelse thuis was dan zouden we niet meer onze taken op de aarde kunnen doen.
Jij het dit boek vast, je bladert erdoor en wellicht twijfel je nog even of het wel een boek is wat je nodig bent.
De beste tip die ik je kan geven is voelen, voel of dit boek je meer kennis en wijsheid mag en kan geven, en maak dan een beslissing. Jij bent degene die het zeker weet wat je wensen zijn en wat voor jou goed is.
Dit boek kan je helpen om het leven op aarde wat dragelijker te maken, wat beter te begrijpen, en ik hoop dat het je leven wat makkelijker mag maken.
Om engelen te voelen hoef je niet hooggevoelig of paranormaal te zijn.
Het enige wat je nodig bent is geloven dat jij ze mag zien, ontmoeten en voelen.
Soms is het ook moeilijk omdat het makkelijk is, het vergt niet altijd strijd en je hoeft niet altijd een moeizame strijd te voeren voordat jij de engelen mag zien of voelen. Het kan ook makkelijk, en dat wil ik je graag uitleggen.
Ga je met me mee op reis?
Leren over hoe de Hemel werkt, zoals ik het aan jou mag vertellen, dit is mijn verhaal, mijn visie.
Ga mee en leer hoe jij ook de mooie wereld mag zien door de meditaties en mag voelen dat de Hemelse Helpers echt naast ons lopen wanneer we het moeilijk hebben.
En wanneer wij het niet meer kunnen dragen, dan zullen de Hemelse Helpers jouw rugzak even dragen tot je het zelf weer kan. Heb vertrouwen en heb de moed om mee te gaan op reis naar nieuwe kennis en wijsheid.
Laat de energie je hart binnenstromen en volg je eigen tempo
Ik wens je veel inspiratie en liefdevolle zegeningen van de Engelen en andere Hemelse Helpers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Klaske Goedhart
Uitgever
Uitgeverij Lumeria
ISBN
9789492484024
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
156

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99