2017

Prijs € 49,50

Uitverkocht

Jan Bootsma

Paperback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs en voor werktuigbouwkundigen die voor het ontwerpen gebruik maken van het 3D CAD-pakket Autodesk Inventor. Het boek is gebaseerd op release 2017, maar ook goed te gebruiken voor eerdere versies.Dankzij de beproefde didactiek is het boek geschikt voor zelfstudie. Aan de hand van eenvoudige voorbeelden maakt u kennis met het modelleren van onderdelen, het samenstellen van die onderdelen en er 2D-tekeningen aan te onttrekken. Na deze kennismaking wordt het modelleren van een bankschroef behandeld. U kunt dan ervaren hoe het werken aan een reëel product met Autodesk Inventor verloopt. Ook het berekenen van spanningen en vervormingen met de Eindige Elementen Methode in Autodesk Inventor Professional komt aan de orde. Tevens wordt aandacht besteed aan het berekenen van vakwerken.Door de vele voorbeelden, oefeningen en tips leert u effectief om te gaan met Autodesk Inventor en zult u wellicht ideeën opdoen betreffende het gebruiken Autodesk Inventor te in uw eigen ontwerppraktijk. Jan Bootsma studeerde toegepaste wiskunde in Delft. Hij werkte bij het Waterloopkundig Laboratorium, het Natuurkundig Laboratorium van Philips, waar hij promoveerde op 'Liquid-Lubricated Spiral-Grooved Bearings', en Fontys Hogescholen, waar hij zich vooral inzette voor het invoeren van computertoepassingen in het werktuigbouwkundige onderwijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Bootsma
Uitgever
Boom
ISBN
9789058757630
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312

Beschrijving

Dit boek is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs en voor werktuigbouwkundigen die voor het ontwerpen gebruik maken van het 3D CAD-pakket Autodesk Inventor. Het boek is gebaseerd op release 2017, maar ook goed te gebruiken voor eerdere versies.

Dankzij de beproefde didactiek is het boek geschikt voor zelfstudie. Aan de hand van eenvoudige voorbeelden maakt u kennis met het modelleren van onderdelen, het samenstellen van die onderdelen en er 2D-tekeningen aan te onttrekken. Na deze kennismaking wordt het modelleren van een bankschroef behandeld. U kunt dan ervaren hoe het werken aan een reëel product met Autodesk Inventor verloopt.

Ook het berekenen van spanningen en vervormingen met de Eindige Elementen Methode in Autodesk Inventor Professional komt aan de orde. Tevens wordt aandacht besteed aan het berekenen van vakwerken.

Door de vele voorbeelden, oefeningen en tips leert u effectief om te gaan met Autodesk Inventor en zult u wellicht ideeën opdoen betreffende het gebruiken Autodesk Inventor te in uw eigen ontwerppraktijk.

Jan Bootsma studeerde toegepaste wiskunde in Delft. Hij werkte bij het Waterloopkundig Laboratorium, het Natuurkundig Laboratorium van Philips, waar hij promoveerde op 'Liquid-Lubricated Spiral-Grooved Bearings', en Fontys Hogescholen, waar hij zich vooral inzette voor het invoeren van computertoepassingen in het werktuigbouwkundige onderwijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Bootsma
Uitgever
Boom
ISBN
9789058757630
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99