2017

voor een overzichtelijk jaar

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Zamarra Kok, Vivianne Broekman

Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze praktische alles-in-één agenda geeft je overzicht over werk en privé en helpt je leven te structureren. Als je eenmaal de Organizing Agenda gebruikt hebt, wil je nooit meer iets anders. Hij is overzichtelijk, praktisch en inspirerend. In de weekplanner kun je boodschappen en maaltijden noteren en je huishoudelijke klussen afvinken. Met de praktische jaarplanners houd je eenvoudig overzicht over belangrijke gebeurtenissen, grote opruim- of schoonmaakklussen en je doelen voor dit jaar. Iedere maand kun je taken noteren en je uitgaven en bespaardoelen bijhouden. Opvallende stickers helpen je om belangrijke gebeurtenissen in de agenda duidelijk te markeren. Alles wat je nodig hebt voor een goed georganiseerd leven:* Verticale weekindeling op twee pagina's van januari 2017 t/m december 2017.* Maandelijkse tips voor leuke dingen om te doen. (NIEUW!)* Jaarplanner voor grote opruimklussen en je doelen voor dit jaar. (NIEUW!)* Planners voor jaar, maand, budget, huishouden, onderhoudsklussen, verjaardagen, cadeautjes, leen- en uitleen, vakantie en Kerst.* Plastic insteekmapjes voor- en achterin voor foto's of bonnetjes.* Voor zzp-ers dagelijkse uren- onkosten- en kilometerregistratie. * Vier vellen gekleurde herinneringsstickers. * Inspirerende artikelen met tips over opruimen, timemanagement, geld en huishouden.Extra: kortingsbonnen met fikse kortingen op boeken, bladen, artikelen en diensten die je leven leuker en makkelijker maken. Overzichtelijk en praktisch.Door het handzame A5 formaat kun je de agenda overal mee naar toe nemen. De agenda loopt van januari tot en met december, en voor goed overzicht staat één week op twee pagina's en heeft iedere maand een eigen kleur. De agenda is geïllustreerd met full colour foto's en heeft een duurzame hardcover gebonden met ringband, waardoor hij gemakkelijk open blijft liggen op de betreffende week. Hij heeft dezelfde indeling als de complementaire Homeplanner 2017, een praktische familieplanner voor thuis op A4 formaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Zamarra Kok, Vivianne Broekman
Uitgever
Plan-point
ISBN
9789078942207
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
196

Beschrijving

Deze praktische alles-in-één agenda geeft je overzicht over werk en privé en helpt je leven te structureren. Als je eenmaal de Organizing Agenda gebruikt hebt, wil je nooit meer iets anders. Hij is overzichtelijk, praktisch en inspirerend. In de weekplanner kun je boodschappen en maaltijden noteren en je huishoudelijke klussen afvinken.

Met de praktische jaarplanners houd je eenvoudig overzicht over belangrijke gebeurtenissen, grote opruim- of schoonmaakklussen en je doelen voor dit jaar. Iedere maand kun je taken noteren en je uitgaven en bespaardoelen bijhouden. Opvallende stickers helpen je om belangrijke gebeurtenissen in de agenda duidelijk te markeren.

Alles wat je nodig hebt voor een goed georganiseerd leven:
* Verticale weekindeling op twee pagina's van januari 2017 t/m december 2017.
* Maandelijkse tips voor leuke dingen om te doen. (NIEUW!)
* Jaarplanner voor grote opruimklussen en je doelen voor dit jaar. (NIEUW!)
* Planners voor jaar, maand, budget, huishouden, onderhoudsklussen, verjaardagen, cadeautjes, leen- en uitleen, vakantie en Kerst.
* Plastic insteekmapjes voor- en achterin voor foto's of bonnetjes.
* Voor zzp-ers dagelijkse uren- onkosten- en kilometerregistratie.
* Vier vellen gekleurde herinneringsstickers.
* Inspirerende artikelen met tips over opruimen, timemanagement, geld en huishouden.

Extra: kortingsbonnen met fikse kortingen op boeken, bladen, artikelen en diensten die je leven leuker en makkelijker maken.

Overzichtelijk en praktisch.
Door het handzame A5 formaat kun je de agenda overal mee naar toe nemen. De agenda loopt van januari tot en met december, en voor goed overzicht staat één week op twee pagina's en heeft iedere maand een eigen kleur. De agenda is geïllustreerd met full colour foto's en heeft een duurzame hardcover gebonden met ringband, waardoor hij gemakkelijk open blijft liggen op de betreffende week. Hij heeft dezelfde indeling als de complementaire Homeplanner 2017, een praktische familieplanner voor thuis op A4 formaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Zamarra Kok, Vivianne Broekman
Uitgever
Plan-point
ISBN
9789078942207
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
196

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99