2015

Prijs € 22,25

Uitverkocht

Paperback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Richtlijnen reanimatie 2015 geeft een overzicht van de essentiële behandelalgoritmen voor de reanimatie van kinderen en volwassenen, en zet de belangrijkste wijzigingen sinds 2010 in de verf. Deze samenvatting van de reanimatierichtlijnen van de Europese Reanimatieraad (European Resuscitation Council, ERC) definieert niet de enige manier waarop reanimatie kan worden toegepast. De richtlijnen vertegenwoordigen vooral een algemeen aanvaarde visie op hoe reanimatie zowel veilig als effectief zou moeten uitgevoerd worden. De nieuwe en herziene aanbevelingen impliceren niet dat de huidige klinische zorg onveilig of ineffectief zou zijn.Deze uitgave bevat toegankelijke informatie voor iedereen die zich wil updaten in de reanimatie, van basisreanimatie tot de meest gespecialiseerde vormen van reanimatie. Zowel geïnteresseerde leken, verpleegkundigen in opleiding als professionele zorgverleners behoren tot de doelgroep.Elk jaar krijgen ongeveer 350 000 Europeanen, waarvan 10 000 Belgen, een hartstilstand buiten het ziekenhuis. De levensreddende handelingen zijn eenvoudig, en toch krijgt slechts 20% van de slachtoffers cardiopulmonale reanimatie door een omstander. Dat verklaart voor een deel waarom minder dan één slachtoffer op tien een hartstilstand overleeft. Daarom is het belangrijk deze levensreddende handelingen te leren. Jouw handen kunnen levens redden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Acco
ISBN
9789462925816
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Richtlijnen reanimatie 2015 geeft een overzicht van de essentiële behandelalgoritmen voor de reanimatie van kinderen en volwassenen, en zet de belangrijkste wijzigingen sinds 2010 in de verf. Deze samenvatting van de reanimatierichtlijnen van de Europese Reanimatieraad (European Resuscitation Council, ERC) definieert niet de enige manier waarop reanimatie kan worden toegepast. De richtlijnen vertegenwoordigen vooral een algemeen aanvaarde visie op hoe reanimatie zowel veilig als effectief zou moeten uitgevoerd worden. De nieuwe en herziene aanbevelingen impliceren niet dat de huidige klinische zorg onveilig of ineffectief zou zijn.

Deze uitgave bevat toegankelijke informatie voor iedereen die zich wil updaten in de reanimatie, van basisreanimatie tot de meest gespecialiseerde vormen van reanimatie. Zowel geïnteresseerde leken, verpleegkundigen in opleiding als professionele zorgverleners behoren tot de doelgroep.

Elk jaar krijgen ongeveer 350 000 Europeanen, waarvan 10 000 Belgen, een hartstilstand buiten het ziekenhuis. De levensreddende handelingen zijn eenvoudig, en toch krijgt slechts 20% van de slachtoffers cardiopulmonale reanimatie door een omstander. Dat verklaart voor een deel waarom minder dan één slachtoffer op tien een hartstilstand overleeft. Daarom is het belangrijk deze levensreddende handelingen te leren. Jouw handen kunnen levens redden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Acco
ISBN
9789462925816
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99