2015

Prijs € 52,50

Uitverkocht

H.M. Nieman

Paperback | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

BOUWTECHNISCH ONTWERPEN EN TOETSEN WAS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJKVoor studenten, de toekomstige bouwkundigen van Nederland, is het van groot belang dat zij in de praktijk in staat zijn bouwtechnische details te ontwerpen en te toetsen. De SBR-Referentiedetails Studenteneditie 2015 helpt hierbij. Deze achtste herziene druk bevat een selectie uit de alom bekende en onafhankelijke SBR-Referentiedetails woningbouw en is volledig aangepast aan de nieuwe thermische isolatie-eisen die per 1 januari 2015 in het Bouwbesluit 2012 zijn voorgeschreven. Met dit studieboek maakt u kennis met de uitgebreide serie tekeningen van bouwkundige aansluitingen, waarbij de toepassingsmogelijkheden van bouwsystemen en -producten zijn aangegeven. Verder zijn ook de bouwfysische prestaties van de aansluitingen vermeld. Hiermee wordt meteen duidelijk dat aan de bouwregelgeving wordt voldaan. Bij elk detail worden ook duidelijke praktische aandachtspunten voor ontwerp, bouwvoorbereiding en uitvoering gegeven.Naast de details bevat het studieboek ook een praktische uitleg over de achtergrond van de detailopbouw en hoe de details in de praktijk daadwerkelijk worden gebruikt en toegepast. De SBR-Referentiedetails worden ook in diverse normen en praktijkrichtlijnen als voorbeelden gebruikt.De achtste herziene uitgave:- is speciaal ontwikkeld voor studenten Bouwkunde;- voldoet aan de gedifferentieerde Rc-waarde zoals per 1 januari 2015 is opgenomen in het Bouwbesluit 2012;- is gebaseerd op de SBR-Referentiedetails die alle driedimensionaal doorgerekend zijn conform de NEN 1068;- geeft een uitgebreide uitleg over het gebruik van detailbladen;- is een handig naslagwerk voor studenten en bouwkundige starters.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H.M. Nieman
Uitgever
Stichting ISSO
ISBN
9789053676059
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

BOUWTECHNISCH ONTWERPEN EN TOETSEN WAS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK

Voor studenten, de toekomstige bouwkundigen van Nederland, is het van groot belang dat zij in de praktijk in staat zijn bouwtechnische details te ontwerpen en te toetsen. De SBR-Referentiedetails Studenteneditie 2015 helpt hierbij.

Deze achtste herziene druk bevat een selectie uit de alom bekende en onafhankelijke SBR-Referentiedetails woningbouw en is volledig aangepast aan de nieuwe thermische isolatie-eisen die per 1 januari 2015 in het Bouwbesluit 2012 zijn voorgeschreven.

Met dit studieboek maakt u kennis met de uitgebreide serie tekeningen van bouwkundige aansluitingen, waarbij de toepassingsmogelijkheden van bouwsystemen en -producten zijn aangegeven. Verder zijn ook de bouwfysische prestaties van de aansluitingen vermeld. Hiermee wordt meteen duidelijk dat aan de bouwregelgeving wordt voldaan. Bij elk detail worden ook duidelijke praktische aandachtspunten voor ontwerp, bouwvoorbereiding en uitvoering gegeven.

Naast de details bevat het studieboek ook een praktische uitleg over de achtergrond van de detailopbouw en hoe de details in de praktijk daadwerkelijk worden gebruikt en toegepast. De SBR-Referentiedetails worden ook in diverse normen en praktijkrichtlijnen als voorbeelden gebruikt.

De achtste herziene uitgave:

- is speciaal ontwikkeld voor studenten Bouwkunde;
- voldoet aan de gedifferentieerde Rc-waarde zoals per 1 januari 2015 is opgenomen in het Bouwbesluit 2012;
- is gebaseerd op de SBR-Referentiedetails die alle driedimensionaal doorgerekend zijn conform de NEN 1068;
- geeft een uitgebreide uitleg over het gebruik van detailbladen;
- is een handig naslagwerk voor studenten en bouwkundige starters.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H.M. Nieman
Uitgever
Stichting ISSO
ISBN
9789053676059
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99