2015

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ellen Abercrombie

Paperback | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een vakantie naar Australië, wie droomt er niet van. Australië is het grootste land ter wereld en de meeste vakantiegangers die hier voor het eerst naar toe gaan kiezen voor een bezoek aan de oostkust en dat is niet zo vreemd. Hier vind je het wereldberoemde Great Barrier Reef, het oudste tropische regenwoud ter wereld, paradijselijke eilanden en natuurlijk de wereldstad Sydney.Na negen maal in Australië te zijn geweest, waarvan acht maal aan de oostkust, heb ik veel mensen kunnen helpen met het uitstippelen van hun reis langs de oostkust. Hierop is het idee ontstaan dit reisboek te schrijven over de "Highlights" van de oostkust van Australië en is bij uitstek geschikt voor mensen die zelf hun vakantie willen samenstellen of een kijkje willen nemen wat de oostkust allemaal voor moois te bieden heeft.Naast het aanbod van excursies met "links" naar websites vind je ook een aantal "self drives" waardoor je veel geld kunt besparen, informatie over interne vliegmaatschappijen, hoe je gratis een visum aan kunt vragen, waar je kortingscouponnen kunt vinden, een bus waarmee je gratis door het centrum van Sydney rijdt, leuke achtergrondinformatie, accommodatie en foto's om alvast te genieten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ellen Abercrombie
Uitgever
Pumbo
ISBN
9789082057621
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
167

Beschrijving

Een vakantie naar Australië, wie droomt er niet van. Australië is het grootste land ter wereld en de meeste vakantiegangers die hier voor het eerst naar toe gaan kiezen voor een bezoek aan de oostkust en dat is niet zo vreemd. Hier vind je het wereldberoemde Great Barrier Reef, het oudste tropische regenwoud ter wereld, paradijselijke eilanden en natuurlijk de wereldstad Sydney.

Na negen maal in Australië te zijn geweest, waarvan acht maal aan de oostkust, heb ik veel mensen kunnen helpen met het uitstippelen van hun reis langs de oostkust. Hierop is het idee ontstaan dit reisboek te schrijven over de "Highlights" van de oostkust van Australië en is bij uitstek geschikt voor mensen die zelf hun vakantie willen samenstellen of een kijkje willen nemen wat de oostkust allemaal voor moois te bieden heeft.

Naast het aanbod van excursies met "links" naar websites vind je ook een aantal "self drives" waardoor je veel geld kunt besparen, informatie over interne vliegmaatschappijen, hoe je gratis een visum aan kunt vragen, waar je kortingscouponnen kunt vinden, een bus waarmee je gratis door het centrum van Sydney rijdt, leuke achtergrondinformatie, accommodatie en foto's om alvast te genieten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ellen Abercrombie
Uitgever
Pumbo
ISBN
9789082057621
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
167

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99