2015/2016

alle op de Arbowetgeving gebaseerde inspectiepunten op een rij! : stand van zaken per 1 augustus 2015

Prijs € 64,85

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paperback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De regelgeving rondom arbeidsomstandigheden is complex en dynamisch.Managers zien zich hierdoor vaak met lastige keuzes geconfronteerd, en treffen buiten hun schuld de verkeerde maatregelen. Arbotreffers is ontstaan uit de behoefte aan een hulpmiddel bij het onderkennen van gevaren, het toetsen aan de wettelijke eisen en het ontwikkelen van maatregelen. Hiervoor is aansluiting gezocht bij de gezaghebbende instantie voor de interpretatie van wettelijke bepalingen, de Inspectie SZW.Bij het inspecteren van een bedrijf of instelling hanteert de Inspectie SZW een overzicht van de wettelijke eisen. Aan de hand hiervan gaat zij na of er wordt voldaan aan de wettelijke voorschriften op het gebied van de arbeidsomstandigheden.In Arbotreffers vindt u alle punten uit de inspectielijst van de Inspectie SZW,overeenkomstig de indeling van het Arbobesluit.Arbotreffers kan worden gebruikt bij:* een risico-inventarisatie;* een onderwerps- of algemene inspectie;* een gesimuleerde inspectie van de Inspectie SZW;* een toets van een risico-inventarisatie;* een toets van de wetsnaleving;* het ontwikkelen van maatregelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462153295
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
178

Beschrijving

De regelgeving rondom arbeidsomstandigheden is complex en dynamisch.
Managers zien zich hierdoor vaak met lastige keuzes geconfronteerd, en treffen buiten hun schuld de verkeerde maatregelen. Arbotreffers is ontstaan uit de behoefte aan een hulpmiddel bij het onderkennen van gevaren, het toetsen aan de wettelijke eisen en het ontwikkelen van maatregelen. Hiervoor is aansluiting gezocht bij de gezaghebbende instantie voor de interpretatie van wettelijke bepalingen, de Inspectie SZW.

Bij het inspecteren van een bedrijf of instelling hanteert de Inspectie SZW een overzicht van de wettelijke eisen. Aan de hand hiervan gaat zij na of er wordt voldaan aan de wettelijke voorschriften op het gebied van de arbeidsomstandigheden.

In Arbotreffers vindt u alle punten uit de inspectielijst van de Inspectie SZW,overeenkomstig de indeling van het Arbobesluit.

Arbotreffers kan worden gebruikt bij:
* een risico-inventarisatie;
* een onderwerps- of algemene inspectie;
* een gesimuleerde inspectie van de Inspectie SZW;
* een toets van een risico-inventarisatie;
* een toets van de wetsnaleving;
* het ontwikkelen van maatregelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462153295
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
178

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99