2

de Segrijn en Sotalia boeken

Prijs € 24,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Robert Bijman

Paperback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In zijn hebzucht en machtswellust denkt Fango het ultieme wapen gevonden te hebben om de macht over de wereld over te nemen.Duistere pionnen helpen hem zijn geheimen veilig te houden.Wanneer in Anumoria een familielid van Tom en Shantea komt te overlijden, beschuldigt gouverneur Rubilus, de nieuwe leider van de diepzeestad, de twee van moord. In een poging hun onschuld te bewijzen moeten Tom en Shantea keuzes maken die verstrekkende gevolgen hebben voor hun eigen voortbestaan en dat van de gehele mensheid.In hun zoektocht vol gevaar krijgen ze hulp van Tandje, hun grote steun en toeverlaat, Grimpa, lerares in de Kracht, hun vader Johan en zijn kleine raadgever Han, Jennyfer, een klasgenoot uit hun tijd in Amsterdam en Akuakai, een aan amnesie lijdende inktvisman.Recensies voor "De Anumoria initiatie" (deel 1 uit de serie):"Af en toe moest ik echt even hardop lachen. Dit boek is zeker een aanrader. Het is ontzettend mooi verwerkt met een mooie blik op het zeeleven in Anumoria." - Iris Borst (Banger Sisters)"De Anumoria initiatie is een gigantische prikkel voor je fantasie. De auteur schept een prachtige onderzeese wereld. Het verhaal is van begin tot eind spannend." - Patricia Bonilla (Nine Sisters)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Bijman
Uitgever
Zilverbron
ISBN
9789463080293
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In zijn hebzucht en machtswellust denkt Fango het ultieme wapen gevonden te hebben om de macht over de wereld over te nemen.
Duistere pionnen helpen hem zijn geheimen veilig te houden.

Wanneer in Anumoria een familielid van Tom en Shantea komt te overlijden, beschuldigt gouverneur Rubilus, de nieuwe leider van de diepzeestad, de twee van moord. In een poging hun onschuld te bewijzen moeten Tom en Shantea keuzes maken die verstrekkende gevolgen hebben voor hun eigen voortbestaan en dat van de gehele mensheid.

In hun zoektocht vol gevaar krijgen ze hulp van Tandje, hun grote steun en toeverlaat, Grimpa, lerares in de Kracht, hun vader Johan en zijn kleine raadgever Han, Jennyfer, een klasgenoot uit hun tijd in Amsterdam en Akuakai, een aan amnesie lijdende inktvisman.

Recensies voor "De Anumoria initiatie" (deel 1 uit de serie):

"Af en toe moest ik echt even hardop lachen. Dit boek is zeker een aanrader. Het is ontzettend mooi verwerkt met een mooie blik op het zeeleven in Anumoria." - Iris Borst (Banger Sisters)

"De Anumoria initiatie is een gigantische prikkel voor je fantasie. De auteur schept een prachtige onderzeese wereld. Het verhaal is van begin tot eind spannend." - Patricia Bonilla (Nine Sisters)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Bijman
Uitgever
Zilverbron
ISBN
9789463080293
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99