1968 voorbij: Van liever lief tot bittere woede

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Eddie Niesten

Paperback | December 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zeventien was Eddie Niesten, als hij in het iconische jaar 1968 naar Antwerpen trok, om aan de Tolkenschool te studeren. De kennismaking met de "grootstad" die snel zou veranderen. Maar zijn roots lagen aan de Nederlandse grens, bij Maastricht, waar hij al had kennisgemaakt met de "rebellie" van de sixties en dus de "nieuwe tijden". Wat allemaal heel beloftevol leek in die jaren, leidde evenwel al snel tot ontgoocheling en zelfs verbittering en woede. Het relaas van een getuige, per definitie onvolledig, van bewogen decennia die heel veel mensen veranderden en die latere generaties zijn blijven boeien.Eddie Niesten (1951 - Maastricht) studeerde talen, communicatie, buitenlandse politiek en marketing aan de universiteiten van Antwerpen, Brussel en Hasselt. Hij verzorgde al diverse uitgaven over België en zijn geschiedenis, zowel hier als in Nederland. Daarbij ook heel wat boeken met betrekking tot landbouw en voeding, gastronomie en culinaire ontwikkelingen. Over deze thema's geeft hij vorming en lezingen, verzorgt hij bijdragen in de media in België en Nederland en organiseert hij gegidste wandelingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eddie Niesten
Uitgever
Vries-Brouwers, Uitgeverij C. De
ISBN
9789059275966
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Zeventien was Eddie Niesten, als hij in het iconische jaar 1968 naar Antwerpen trok, om aan de Tolkenschool te studeren. De kennismaking met de "grootstad" die snel zou veranderen. Maar zijn roots lagen aan de Nederlandse grens, bij Maastricht, waar hij al had kennisgemaakt met de "rebellie" van de sixties en dus de "nieuwe tijden". Wat allemaal heel beloftevol leek in die jaren, leidde evenwel al snel tot ontgoocheling en zelfs verbittering en woede. Het relaas van een getuige, per definitie onvolledig, van bewogen decennia die heel veel mensen veranderden en die latere generaties zijn blijven boeien.
Eddie Niesten (1951 - Maastricht) studeerde talen, communicatie, buitenlandse politiek en marketing aan de universiteiten van Antwerpen, Brussel en Hasselt. Hij verzorgde al diverse uitgaven over België en zijn geschiedenis, zowel hier als in Nederland. Daarbij ook heel wat boeken met betrekking tot landbouw en voeding, gastronomie en culinaire ontwikkelingen. Over deze thema's geeft hij vorming en lezingen, verzorgt hij bijdragen in de media in België en Nederland en organiseert hij gegidste wandelingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eddie Niesten
Uitgever
Vries-Brouwers, Uitgeverij C. De
ISBN
9789059275966
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99