15 geheimen die elke netwerk marketer moet weten

essentiele kennis en vaardigheden om een 7-cijferig inkomen te verdienen

Prijs € 49,87

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Joe Rubino, John Terhune

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Elk jaar zijn er in Noord Amerika meer dan 15 miljoen mensen actief in netwerk marketing en zij verkopen voor miljarden dollars aan producten en diensten. De topverdieners krijgen elk jaar meer dan een miljoen bijgeboekt op hun bankrekening. Zo jou niet graag willen weten hoe zij dat klaar spelen? Met dit boek zul jij het ook leren!Geschreven door de beste experts in netwerk marketing, hebben Dr. Joe Rubino en John Terhune een praktische gids geschreven met 15 belangrijke principes voor succes. Deze principes, strategieën en tactieken zullen jou helpen om effectiever te werken als ook het fundament te leggen voor jouw financiële fort waarvan jij jarenlang kunt genieten. Gebaseerd op in de praktijk bewezen technieken, is dit boek een onmisbare bron voor elke netwerk marketer, ongeacht of men pas begint dan wel al jarenlang actief is.Jij krijgt in dit boek heldere en gemakkelijk toepasbare adviezen op het gebied van:*Het ontwikkelen van de juiste mentale houding*Tegenslag gebruiken in jouw voordeel*Zelfdiscipline gebruiken en weerstand bieden aan het gevoel om op te geven*Het ontwikkelen van lange termijn doelen die vorm geven aan jouw dagelijkse werk*Het opstellen van lijst waarmee echt geld verdiend kan worden*Hoe men grote leiders kan trainen*Effectieve navolging

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joe Rubino, John Terhune
Uitgever
Fountain of Inspiration
ISBN
9789077662229
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Elk jaar zijn er in Noord Amerika meer dan 15 miljoen mensen actief in netwerk marketing en zij verkopen voor miljarden dollars aan producten en diensten. De topverdieners krijgen elk jaar meer dan een miljoen bijgeboekt op hun bankrekening. Zo jou niet graag willen weten hoe zij dat klaar spelen? Met dit boek zul jij het ook leren!

Geschreven door de beste experts in netwerk marketing, hebben Dr. Joe Rubino en John Terhune een praktische gids geschreven met 15 belangrijke principes voor succes. Deze principes, strategieën en tactieken zullen jou helpen om effectiever te werken als ook het fundament te leggen voor jouw financiële fort waarvan jij jarenlang kunt genieten. Gebaseerd op in de praktijk bewezen technieken, is dit boek een onmisbare bron voor elke netwerk marketer, ongeacht of men pas begint dan wel al jarenlang actief is.

Jij krijgt in dit boek heldere en gemakkelijk toepasbare adviezen op het gebied van:
*Het ontwikkelen van de juiste mentale houding
*Tegenslag gebruiken in jouw voordeel
*Zelfdiscipline gebruiken en weerstand bieden aan het gevoel om op te geven
*Het ontwikkelen van lange termijn doelen die vorm geven aan jouw dagelijkse werk
*Het opstellen van lijst waarmee echt geld verdiend kan worden
*Hoe men grote leiders kan trainen
*Effectieve navolging

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joe Rubino, John Terhune
Uitgever
Fountain of Inspiration
ISBN
9789077662229
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99