12

Prijs € 71,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Stephen P. Robbins, Mary Coulter

Hardback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat betekent het om een goede manager te zijn? Wat doet een manager precies? Waar komt management eigenlijk vandaan? Op al deze vragen en meer vind je in Management het antwoord. De managementcyclus - flexibiliseren, investeren in daadkracht, daadkrachtig handelen en beheersen - loopt als rode draad door dit boek. Door deze cyclische benadering leer je wat het betekent om manager te zijn en hoe divers het werkgebied is. Management is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs. Het is een ideaal boek om uit te studeren. Elk hoofdstuk begint met een overzicht van de leerdoelen, die vervolgens weer terugkomen in de testvragen aan het eind van elke paragraaf en tot slot in de samenvatting. Hierdoor is het altijd helder wat je moet weten en waar je die informatie kan vinden. Daarnaast bevat elk hoofdstuk verschillende soorten kaderteksten, waarin het hoofdstukthema wordt vertaald naar de (Nederlandse en Vlaamse) praktijk, wordt voorzien van concrete tips en adviezen, of wordt geplaatst in toekomstperspectief. De bijbehorende MyLab | Nederlandstalig van Management sluit naadloos aan op het boek. In deze digitale leeromgeving staat voor zowel studenten als docenten veel extra studie- en lesmateriaal, zoals een uitgebreide eText, toetsvragen, cases, een zelfevaluatiepakket en team- en vaardigheidsoefeningen, gericht op alle leerniveaus: van kennis en reproductie tot toepassing en analyse.Stephen P. Robbins is een van de belangrijkste managementauteurs ter wereld en is emeritus hoogleraar aan de San Diego State University. Mary Coulter is emeritus hoogleraar aan de Missouri State University. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Keimpe de Vries, verbonden aan het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen, en Jasper de Vries, verbonden aan de opleiding Professionals en Bedrijven van de Hanzehogeschool Groningen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephen P. Robbins, Mary Coulter
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043030472
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat betekent het om een goede manager te zijn? Wat doet een manager precies? Waar komt management eigenlijk vandaan? Op al deze vragen en meer vind je in Management het antwoord. De managementcyclus - flexibiliseren, investeren in daadkracht, daadkrachtig handelen en beheersen - loopt als rode draad door dit boek. Door deze cyclische benadering leer je wat het betekent om manager te zijn en hoe divers het werkgebied is.
Management is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs. Het is een ideaal boek om uit te studeren. Elk hoofdstuk begint met een overzicht van de leerdoelen, die vervolgens weer terugkomen in de testvragen aan het eind van elke paragraaf en tot slot in de samenvatting. Hierdoor is het altijd helder wat je moet weten en waar je die informatie kan vinden. Daarnaast bevat elk hoofdstuk verschillende soorten kaderteksten, waarin het hoofdstukthema wordt vertaald naar de (Nederlandse en Vlaamse) praktijk, wordt voorzien van concrete tips en adviezen, of wordt geplaatst in toekomstperspectief.
De bijbehorende MyLab | Nederlandstalig van Management sluit naadloos aan op het boek. In deze digitale leeromgeving staat voor zowel studenten als docenten veel extra studie- en lesmateriaal, zoals een uitgebreide eText, toetsvragen, cases, een zelfevaluatiepakket en team- en vaardigheidsoefeningen, gericht op alle leerniveaus: van kennis en reproductie tot toepassing en analyse.
Stephen P. Robbins is een van de belangrijkste managementauteurs ter wereld en is emeritus hoogleraar aan de San Diego State University. Mary Coulter is emeritus hoogleraar aan de Missouri State University. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Keimpe de Vries, verbonden aan het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen, en Jasper de Vries, verbonden aan de opleiding Professionals en Bedrijven van de Hanzehogeschool Groningen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephen P. Robbins, Mary Coulter
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043030472
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99