100 kleurrijke deugden inzichtkaarten

Prijs € 42,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Annelies Wiersma

Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eerlijkheid, moed, standvastigheid en nog veel meer deugden - positieve karaktertrekken - om het beste in jezelf en anderen naar boven te halen. Deze kleurrijke set van 100 (allemaal verschillende kleuren!) deugdenkaarten kan je helpen bij het nemen van een beslissing, bij het verbeteren van een relatie, bij het richting geven aan iets waarin jij duidelijkheid zoekt, of je simpelweg eraan herinneren dat je een deugd kunt inzetten.Samen stilstaan bij een deugd kan helpen op elkaar af te stemmen en verbinding met elkaar te maken. De kaarten worden ook gebruikt bij vergaderingen, studie, coaching, intervisie, supervisie, de verwerking van verlies en verdriet, yoga en bij het kleuren voor volwassenen. En er zijn vast nog veel meer toepassingen.De omschrijvingen van de deugden zijn geïnspireerd op de 'Virtues Reflection Cards' van Linda Kavelin-Popov, die Uitgeverij ACT on Virtues eerder uitbracht onder de titel 'Reflectiekaarten; 100 deugden om je te inspireren'. Deze geheel vernieuwde set kaarten is bovendien gebaseerd op de deugdenethiek van onder meer Plato, Aristoteles, Thomas van Aquino en andere grote denkers uit het verleden die zich met de deugden bezighielden. Ook eigentijdse denkers, zoals Alain de Botton, en in Nederland Paul van Tongeren, Herman Philipse en Jan Pieter van Oudenhoven, hebben als inspiratie gediend. De kaartjes zijn mat gefolieerd, netjes afgewerkt met ronde hoeken. De doos heeft een klep met magneetsluiting. De kaartjes kun je er gemakkelijk uithalen; ze liggen per 50, op linten. Het is - met alle bescheidenheid - een luxe kaartenset!Deze geheel vernieuwde, eigentijdse uitgave bevat naast 20 nieuwe deugden, nieuwe citaten en een gouden bonuskaart, om je eigen deugd te kunnen toevoegen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annelies Wiersma
Uitgever
ACT on Virtues
ISBN
9789492094070
Bindwijze
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Eerlijkheid, moed, standvastigheid en nog veel meer deugden - positieve karaktertrekken - om het beste in jezelf en anderen naar boven te halen. Deze kleurrijke set van 100 (allemaal verschillende kleuren!) deugdenkaarten kan je helpen bij het nemen van een beslissing, bij het verbeteren van een relatie, bij het richting geven aan iets waarin jij duidelijkheid zoekt, of je simpelweg eraan herinneren dat je een deugd kunt inzetten.

Samen stilstaan bij een deugd kan helpen op elkaar af te stemmen en verbinding met elkaar te maken. De kaarten worden ook gebruikt bij vergaderingen, studie, coaching, intervisie, supervisie, de verwerking van verlies en verdriet, yoga en bij het kleuren voor volwassenen. En er zijn vast nog veel meer toepassingen.

De omschrijvingen van de deugden zijn geïnspireerd op de 'Virtues Reflection Cards' van Linda Kavelin-Popov, die Uitgeverij ACT on Virtues eerder uitbracht onder de titel 'Reflectiekaarten; 100 deugden om je te inspireren'.

Deze geheel vernieuwde set kaarten is bovendien gebaseerd op de deugdenethiek van onder meer Plato, Aristoteles, Thomas van Aquino en andere grote denkers uit het verleden die zich met de deugden bezighielden. Ook eigentijdse denkers, zoals Alain de Botton, en in Nederland Paul van Tongeren, Herman Philipse en Jan Pieter van Oudenhoven, hebben als inspiratie gediend.

De kaartjes zijn mat gefolieerd, netjes afgewerkt met ronde hoeken. De doos heeft een klep met magneetsluiting. De kaartjes kun je er gemakkelijk uithalen; ze liggen per 50, op linten. Het is - met alle bescheidenheid - een luxe kaartenset!

Deze geheel vernieuwde, eigentijdse uitgave bevat naast 20 nieuwe deugden, nieuwe citaten en een gouden bonuskaart, om je eigen deugd te kunnen toevoegen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annelies Wiersma
Uitgever
ACT on Virtues
ISBN
9789492094070
Bindwijze
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99