100 jaar PSV

Prijs € 79,00

Uitverkocht

Hugo Borst, Jacques Hendriks, Guus van Holland, Kees Jansma

Hardback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Adembenemend mooi jubileumboek van de Brabantse Voetbaltrots, dat iedere fan van PSV in huis hoort te hebben! Op 31 augustus viert PSV de 100ste verjaardag en precies op die dag verschijnt deze nieuwe 'stoeptegel' in de reeks clubboeken van Kick uitgevers. Alle hoogtepunten komen voorbij in deze met 1.000 foto's geïllustreerde 'Bijbel van PSV'. Alle wedstrijden, alle spelers en alle doelpunten zijn in een up tot date bijgewerkte bijlage schitterend op een rij gezet. Historische wedstrijden passeren de revue en de grootste spelers krijgen in woord en beeld een ereplaats. Van Sjef van Run tot Mark van Bommel, van Coen Dillen tot Ruud van Nistelrooij, van Jan van Beveren tot Romario, van Willy van der Kuijlen tot Ronaldo.Wie vóór 1 augustus intekent, wordt met zijn/haar naam in dit standaardwerk opgenomen en hoort dus voor altijd bij een eeuw PSV. Tevens wordt dan een korting van 10,- geboden. Tussen 1 en 31 augustus geldt ook nog de korting van 10,- maar dan kan niet meer de naam achterin het boek worden opgenomen. Bestel dus vóór 1 augustus!Auteurs: Hugo Borst, Jacques Hendriks, Kees Jansma, Henk Mees, Sjoerd Mossou, Lex Muller, Chris van Nijnatten, Frans van Schoonderwalt, Anton Slotboom, Iwan Tol, Martin van Tuijl, Matty Verkamman, Rob van der Zanden.Het boek wordt in een luxe cassette geleverd.Prijs: 79,- (prijs vóór 31 augustus 69,-)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hugo Borst, Jacques Hendriks, Guus van Holland, Kees Jansma
Uitgever
Kick Uitgevers BV
ISBN
9789491555107
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
672

Beschrijving

Adembenemend mooi jubileumboek van de Brabantse Voetbaltrots, dat iedere fan van PSV in huis hoort te hebben! Op 31 augustus viert PSV de 100ste verjaardag en precies op die dag verschijnt deze nieuwe 'stoeptegel' in de reeks clubboeken van Kick uitgevers. Alle hoogtepunten komen voorbij in deze met 1.000 foto's geïllustreerde 'Bijbel van PSV'. Alle wedstrijden, alle spelers en alle doelpunten zijn in een up tot date bijgewerkte bijlage schitterend op een rij gezet. Historische wedstrijden passeren de revue en de grootste spelers krijgen in woord en beeld een ereplaats. Van Sjef van Run tot Mark van Bommel, van Coen Dillen tot Ruud van Nistelrooij, van Jan van Beveren tot Romario, van Willy van der Kuijlen tot Ronaldo.

Wie vóór 1 augustus intekent, wordt met zijn/haar naam in dit standaardwerk opgenomen en hoort dus voor altijd bij een eeuw PSV. Tevens wordt dan een korting van 10,- geboden. Tussen 1 en 31 augustus geldt ook nog de korting van 10,- maar dan kan niet meer de naam achterin het boek worden opgenomen. Bestel dus vóór 1 augustus!

Auteurs: Hugo Borst, Jacques Hendriks, Kees Jansma, Henk Mees, Sjoerd Mossou, Lex Muller, Chris van Nijnatten, Frans van Schoonderwalt, Anton Slotboom, Iwan Tol, Martin van Tuijl, Matty Verkamman, Rob van der Zanden.

Het boek wordt in een luxe cassette geleverd.

Prijs: 79,- (prijs vóór 31 augustus 69,-)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hugo Borst, Jacques Hendriks, Guus van Holland, Kees Jansma
Uitgever
Kick Uitgevers BV
ISBN
9789491555107
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
672

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99