10 stappen naar Succes en Geluk

ontdek wat je werkelijk wilt en neem zelf je toekomst in handen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Carl Van de Velde

Paperback | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al op jonge leeftijd kwam Carl Van de Velde tot de vaststelling dat er een bewezen methode bestaat om een geweldig leven te leiden. Dat leerde hij uit de praktijk en de vakliteratuur. Maar Carl stelde ook vast dat vele boeken die 'de weg naar succes' beschrijven, iets ontberen: ze zien het geluk over het hoofd. In dit boek beschrijft Carl zijn persoonlijke formule om van je leven een meesterstuk te maken en hij voert je naar het punt waar succes én geluk een onwrikbaar pact smeden. Want het is het geboorterecht van iedereen een bijzonder geslaagd leven te leiden. Kortom, lees dit boek en je leven zal knallen als popcorn.Dit boek is een aanrader voor iedereen die een hogere vorm van succes en geluk wil bereiken!Carl Van de Velde (1965) realiseerde al op jonge leeftijd waar veel mensen nog steeds van dromen. Zelfstudie en onvoorwaardelijk geloof in eigen mogelijkheden leidden hem naar een financieel, spiritueel, emotioneel, relationeel, lichamelijk en intellectueel evenwicht, dat zich ondermeer vertaalt in zijn verschillende bedrijven. Ondertussen is Carl Van de Velde in België veruit de meest bezochte en voornaamste coach op het gebied van persoonlijke groei en zakelijk ontwikkeling. Via zijn inspirerende lezingen en seminars begeleidt hij anderen naar meetbare topprestaties. Mensen en bedrijven die op zoek zijn naar verbetering (zowel medewerkers als directies van grote en kleine bedrijven, topsporters of gewoon individuen) behoren tot zijn publiek. Regelmatig doen TV-zenders, kranten en zakenbladen een beroep op Carl Van de Velde zijn expertise. In de buurt van Carl ruikt het nu eenmaal naar succes en geluk. En dat inspireert. Letterlijk. Woordelijk. Sprekend.http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/10-stappen-naar-succes-en-geluk

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carl Van de Velde
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089241313
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Beschrijving

Al op jonge leeftijd kwam Carl Van de Velde tot de vaststelling dat er een bewezen methode bestaat om een geweldig leven te leiden. Dat leerde hij uit de praktijk en de vakliteratuur. Maar Carl stelde ook vast dat vele boeken die 'de weg naar succes' beschrijven, iets ontberen: ze zien het geluk over het hoofd. In dit boek beschrijft Carl zijn persoonlijke formule om van je leven een meesterstuk te maken en hij voert je naar het punt waar succes én geluk een onwrikbaar pact smeden. Want het is het geboorterecht van iedereen een bijzonder geslaagd leven te leiden. Kortom, lees dit boek en je leven zal knallen als popcorn.

Dit boek is een aanrader voor iedereen die een hogere vorm van succes en geluk wil bereiken!

Carl Van de Velde (1965) realiseerde al op jonge leeftijd waar veel mensen nog steeds van dromen. Zelfstudie en onvoorwaardelijk geloof in eigen mogelijkheden leidden hem naar een financieel, spiritueel, emotioneel, relationeel, lichamelijk en intellectueel evenwicht, dat zich ondermeer vertaalt in zijn verschillende bedrijven. Ondertussen is Carl Van de Velde in België veruit de meest bezochte en voornaamste coach op het gebied van persoonlijke groei en zakelijk ontwikkeling. Via zijn inspirerende lezingen en seminars begeleidt hij anderen naar meetbare topprestaties. Mensen en bedrijven die op zoek zijn naar verbetering (zowel medewerkers als directies van grote en kleine bedrijven, topsporters of gewoon individuen) behoren tot zijn publiek. Regelmatig doen TV-zenders, kranten en zakenbladen een beroep op Carl Van de Velde zijn expertise. In de buurt van Carl ruikt het nu eenmaal naar succes en geluk. En dat inspireert. Letterlijk. Woordelijk. Sprekend.

http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/10-stappen-naar-succes-en-geluk

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carl Van de Velde
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089241313
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99