10 gezonde werkgewoontes

presteren en in vorm blijven is makkelijker dan je denkt

Prijs € 17,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Rogier van Hoorn

Hardback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gezond leven, je energiek voelen en optimaal presteren, we willen het allemaal. Toch lukt het niet iedereen. Hoe komt dat? Goede voornemens alleen zijn niet genoeg. Je moet er ook werk van maken en nog belangrijker: het volhouden. Dat is precies waar dit boek je bij helpt.Rogier van Hoorn is fysiotherapeut en executive coach en geeft je inzichten en praktische tips over hoe je in kleine stapjes jouw wensen kunt realiseren en hoe je gezond gedrag volhoudt. In dit boek presenteert hij gezonde gewoontes waarmee je de dagelijkse stress en hectiek ontspannen het hoofd kunt bieden, thuis en op het werk. Met tien openhartige verhalen van mensen uit de top van het bedrijfsleven over wat voor hen werkt. En oefeningen voor op kantoor, recepten en slaaptips. Een boek voor iedereen die mentaal en fysiek fit wil blijven.Inhoud:1. Je energie in balans2. 10 gezonde werkgewoontesKlaas KnotGewoonte 1: Beweeg op je werkSuzanne JungjohannGewoonte 2: Versterk je lichaamLex PetersGewoonte 3: Eet en drink bewustGuy van DoremalenGewoonte 4: Slapen voor je werktHans van der NoordaaGewoonte 5: Zoek stress opGerard KleisterleeGewoonte 6: Doe één ding tegelijkMartin HarmsMarc de HondGewoonte 7: Laad jezelf opJohan van HallGewoonte 8: Reguleer je emotiesRonald LatensteinGewoonte 9: Bepaal eerst je prioriteitenErik TripGewoonte 10: Wees positief3.Creëer je gezonde werkgewoonte4. Medewerkers uit balans

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rogier van Hoorn
Uitgever
BigBusinessPublishers
ISBN
9789491757358
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

Gezond leven, je energiek voelen en optimaal presteren, we willen het allemaal. Toch lukt het niet iedereen. Hoe komt dat? Goede voornemens alleen zijn niet genoeg. Je moet er ook werk van maken en nog belangrijker: het volhouden. Dat is precies waar dit boek je bij helpt.

Rogier van Hoorn is fysiotherapeut en executive coach en geeft je inzichten en praktische tips over hoe je in kleine stapjes jouw wensen kunt realiseren en hoe je gezond gedrag volhoudt. In dit boek presenteert hij gezonde gewoontes waarmee je de dagelijkse stress en hectiek ontspannen het hoofd kunt bieden, thuis en op het werk.

Met tien openhartige verhalen van mensen uit de top van het bedrijfsleven over wat voor hen werkt. En oefeningen voor op kantoor, recepten en slaaptips. Een boek voor iedereen die mentaal en fysiek fit wil blijven.

Inhoud:
1. Je energie in balans

2. 10 gezonde werkgewoontes

Klaas Knot
Gewoonte 1: Beweeg op je werk

Suzanne Jungjohann
Gewoonte 2: Versterk je lichaam

Lex Peters
Gewoonte 3: Eet en drink bewust

Guy van Doremalen
Gewoonte 4: Slapen voor je werkt

Hans van der Noordaa
Gewoonte 5: Zoek stress op

Gerard Kleisterlee
Gewoonte 6: Doe één ding tegelijk

Martin Harms
Marc de Hond
Gewoonte 7: Laad jezelf op

Johan van Hall
Gewoonte 8: Reguleer je emoties

Ronald Latenstein
Gewoonte 9: Bepaal eerst je prioriteiten

Erik Trip
Gewoonte 10: Wees positief

3.Creëer je gezonde werkgewoonte

4. Medewerkers uit balans

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rogier van Hoorn
Uitgever
BigBusinessPublishers
ISBN
9789491757358
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99