1 Stad van Beenderen

Prijs € 5,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Cassandra Clare

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stad van beenderen, het eerste deel van de Young Adult- en fantasy reeks Kronieken van de onderwereldWanneer de 15-jarige Clary samen met haar beste vriend Simon naar de Pandemonium Club gaat, een club in New York, is ze getuige van een moord. Drie jongeren met tatoeages en vreemde wapens vermoorden een jongen. Hij blijkt een demon te zijn en de drie tieners zijn Schaduwjagers, een ras van engelen en mensen die belast zijn met de taak om de wereld vrij te houden van demonen. Als vervolgens Clary's moeder verdwijnt en Clary zelf bijna vermoord wordt door een demon, gaat ze samen met Jace, een van de Schaduwjagers, op onderzoek uit en ontdekt ze de waarheid over haar verleden en een verschrikkelijk gevaar dat de aarde en de wereld van de Schaduwjagers bedreigt.Cassandra Clare werd geboren in Iran als kind van Amerikaanse ouders en reisde tot haar tiende de hele wereld over. Na de middelbare school begon ze aan haar eerste boek. Inmiddels is Kronieken van de onderwereld een begrip onder fantasyliefhebbers en werd de serie in 2013 zeer succesvol verfilmd als The Mortal Instruments: City of Bones.'Een wereld waarin ik graag zou willen leven. Prachtig!' - Stephenie Meyer

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cassandra Clare
Uitgever
Moon
ISBN
9789048831975
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Stad van beenderen, het eerste deel van de Young Adult- en fantasy reeks Kronieken van de onderwereld

Wanneer de 15-jarige Clary samen met haar beste vriend Simon naar de Pandemonium Club gaat, een club in New York, is ze getuige van een moord. Drie jongeren met tatoeages en vreemde wapens vermoorden een jongen. Hij blijkt een demon te zijn en de drie tieners zijn Schaduwjagers, een ras van engelen en mensen die belast zijn met de taak om de wereld vrij te houden van demonen. Als vervolgens Clary's moeder verdwijnt en Clary zelf bijna vermoord wordt door een demon, gaat ze samen met Jace, een van de Schaduwjagers, op onderzoek uit en ontdekt ze de waarheid over haar verleden en een verschrikkelijk gevaar dat de aarde en de wereld van de Schaduwjagers bedreigt.

Cassandra Clare werd geboren in Iran als kind van Amerikaanse ouders en reisde tot haar tiende de hele wereld over. Na de middelbare school begon ze aan haar eerste boek. Inmiddels is Kronieken van de onderwereld een begrip onder fantasyliefhebbers en werd de serie in 2013 zeer succesvol verfilmd als The Mortal Instruments: City of Bones.

'Een wereld waarin ik graag zou willen leven. Prachtig!' - Stephenie Meyer

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cassandra Clare
Uitgever
Moon
ISBN
9789048831975
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99