1 Handleiding

Prijs € 92,50

Uitverkocht

P. van der Kraan, A.J. van den Herik, N.A. Broer, A. Pals

Hardback | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nu de catechesemethode 'Leren om te Leven' met de uitgave van deel 5 (voor belijdeniscatechese) sinds 2006 compleet is, wordt gewerkt aan het restylen van de eerdere lesboeken gedurende een aantal jaren. De lesboeken krijgen een nieuw omslag, te vergelijken met de omslag van deel 5. Tegelijk worden de lesboeken grondig herzien en waar nodig herschreven of aangevuld. Parallel daaraan worden ook de handleidingen bij de desbetreffende delen herzien. Als eerste zullen de delen 1a en 1b met bijbehorende handleiding in 2007 in herziene vorm verschijnen.Tegelijkertijd zal er te zijner tijd bij deze lesboeken/handleiding een dvd worden uitgegeven met voor elke les een powerpointpresentatie. Nu de catechesemethode 'Leren om te Leven' met de uitgave van deel 5 (voor belijdeniscatechese) sinds 2006 compleet is, wordt gewerkt aan het restylen van de eerdere lesboeken gedurende een aantal jaren. De lesboeken krijgen een nieuw omslag, te vergelijken met de omslag van deel 5. Tegelijk worden de lesboeken grondig herzien en waar nodig herschreven of aangevuld. Parallel daaraan worden ook de handleidingen bij de desbetreffende delen herzien. Als eerste zullen de delen 1a en 1b met bijbehorende handleiding in 2007 in herziene vorm verschijnen.Tegelijkertijd zal er te zijner tijd bij deze lesboeken/handleiding een dvd worden uitgegeven met voor elke les een powerpointpresentatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. van der Kraan, A.J. van den Herik, N.A. Broer, A. Pals
Uitgever
Groen
ISBN
9789058297631
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Nu de catechesemethode 'Leren om te Leven' met de uitgave van deel 5 (voor belijdeniscatechese) sinds 2006 compleet is, wordt gewerkt aan het restylen van de eerdere lesboeken gedurende een aantal jaren. De lesboeken krijgen een nieuw omslag, te vergelijken met de omslag van deel 5. Tegelijk worden de lesboeken grondig herzien en waar nodig herschreven of aangevuld. Parallel daaraan worden ook de handleidingen bij de desbetreffende delen herzien. Als eerste zullen de delen 1a en 1b met bijbehorende handleiding in 2007 in herziene vorm verschijnen.
Tegelijkertijd zal er te zijner tijd bij deze lesboeken/handleiding een dvd worden uitgegeven met voor elke les een powerpointpresentatie. Nu de catechesemethode 'Leren om te Leven' met de uitgave van deel 5 (voor belijdeniscatechese) sinds 2006 compleet is, wordt gewerkt aan het restylen van de eerdere lesboeken gedurende een aantal jaren. De lesboeken krijgen een nieuw omslag, te vergelijken met de omslag van deel 5. Tegelijk worden de lesboeken grondig herzien en waar nodig herschreven of aangevuld. Parallel daaraan worden ook de handleidingen bij de desbetreffende delen herzien. Als eerste zullen de delen 1a en 1b met bijbehorende handleiding in 2007 in herziene vorm verschijnen.
Tegelijkertijd zal er te zijner tijd bij deze lesboeken/handleiding een dvd worden uitgegeven met voor elke les een powerpointpresentatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. van der Kraan, A.J. van den Herik, N.A. Broer, A. Pals
Uitgever
Groen
ISBN
9789058297631
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99