1

de geestelijke wereld

Prijs € 19,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

P.H. Palmbergen

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is het eerste deel van een serie van negen boeken met overdenkingen en openbaringen.In dit boek wordt aandacht besteed aan het feit dat we niet hebben te strijden tegen vlees en bloed, maar tegen de geestelijke wereld. In zesentwintig overdenkingen wordt een antwoord gegeven op veel vragen. De basis van de Bijbel zijn de bronteksten, die steeds weer door gevonden stukken die eeuwenlang verborgen zijn gebleven bevestigd worden, maar die zijn nooit aangevuld met nieuwe feiten. Ook de Dode Zeerollen wijken niet af. Op basis van de Bijbel geeft dit boek een beeld van belangrijke zaken in de geestelijke wereld. Een karakteromschrijving van God. Dat er meerdere mogelijkheden zijn om in de hemel te komen. Ook over het eeuwige leven, de hemel en de bescherming van Israël.Dat de eindtijd vroeg of laat komt, is duidelijk en ook de reden waarom. Het christendom, de islam en het Joodse geloof hebben dezelfde broninformatie als basis echter het grote onderlinge verschil ontstaat rond Abraham. De uitleg van de geestelijke wereld zorgt voor grote verschillen en strijd onder het vlees en bloed.De innerlijke rust kunt u ook bereiken op het hoogste niveau van God. U zult er natuurlijk wel wat voor moeten doen en wat voor moeten laten, maar God vraagt nooit teveel.Niemand is volledig te vertrouwen maar God wel."Volg het kompas in de hand van God" is een serie van negen boeken met de titels:De geestelijke wereld. De groei van het geloof. De gevoelszaken. Het goede. Het kwade.De liefde, vriendschap en relaties. De pijn en het verdriet. De tevredenheid en het geluk.Vaster in het geloof.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P.H. Palmbergen
Uitgever
Pumbo.nl
ISBN
9789463450713
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181

Beschrijving

Dit is het eerste deel van een serie van negen boeken met overdenkingen en openbaringen.
In dit boek wordt aandacht besteed aan het feit dat we niet hebben te strijden tegen vlees en bloed, maar tegen de geestelijke wereld. In zesentwintig overdenkingen wordt een antwoord gegeven op veel vragen. De basis van de Bijbel zijn de bronteksten, die steeds weer door gevonden stukken die eeuwenlang verborgen zijn gebleven bevestigd worden, maar die zijn nooit aangevuld met nieuwe feiten. Ook de Dode Zeerollen wijken niet af.
Op basis van de Bijbel geeft dit boek een beeld van belangrijke zaken in de geestelijke wereld. Een karakteromschrijving van God. Dat er meerdere mogelijkheden zijn om in de hemel te komen. Ook over het eeuwige leven, de hemel en de bescherming van Israël.
Dat de eindtijd vroeg of laat komt, is duidelijk en ook de reden waarom. Het christendom, de islam en het Joodse geloof hebben dezelfde broninformatie als basis echter het grote onderlinge verschil ontstaat rond Abraham. De uitleg van de geestelijke wereld zorgt voor grote verschillen en strijd onder het vlees en bloed.
De innerlijke rust kunt u ook bereiken op het hoogste niveau van God. U zult er natuurlijk wel wat voor moeten doen en wat voor moeten laten, maar God vraagt nooit teveel.
Niemand is volledig te vertrouwen maar God wel.

"Volg het kompas in de hand van God" is een serie van negen boeken met de titels:

De geestelijke wereld. De groei van het geloof. De gevoelszaken. Het goede. Het kwade.
De liefde, vriendschap en relaties. De pijn en het verdriet. De tevredenheid en het geluk.
Vaster in het geloof.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P.H. Palmbergen
Uitgever
Pumbo.nl
ISBN
9789463450713
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99