1

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Els Rommers

Paperback | Juli 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Icea, troonopvolgster van Icenia, zou in theorie een sprookjesleven kunnen leiden, maar in de praktijk ervaart ze haar bestaan als eenzaam en kil. Een bijzondere ontmoeting met een waarzegster maakt duidelijk dat er zaken angstvallig voor haar worden verzwegen. Hierdoor komt de toch al gespannen relatie met haar ouders nog meer onder druk te staan en besluit ze naar het zuiden te vluchten. Maar voor ze haar plannen kan uitvoeren, wordt ze ontvoerd door iemand die er zeker van wil zijn dat ze voorgoed van het toneel verdwijnt. Ze wordt als prooi voor de wilde dieren achtergelaten in de Hel, het ijskoude gebied dat dienst doet als ballingsoord. Naar verluidt, vindt iedereen daar de dood. Tegen alle verwachtingen in weet Icea echter de eerste nacht te overleven. De volgende dag ontdekt ze dat de Hel vol verrassingen zit en dat niets is wat het lijkt. In deel één van deze tweedelige spannende en romantische avonturenroman probeert Icea de vele mysteries die zich aandienen, te ontrafelen. Ze krijgt daarbij hulp van Aiden, tot wie ze zich aangetrokken voelt, maar die een wrok tegen haar koestert vanwege haar afkomst. Terwijl de spanning tussen hen oploopt, komen ze steeds dichter bij de waarheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Els Rommers
Uitgever
Pumbo.nl
ISBN
9789492475077
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
502

Beschrijving

Icea, troonopvolgster van Icenia, zou in theorie een sprookjesleven kunnen leiden, maar in de praktijk ervaart ze haar bestaan als eenzaam en kil. Een bijzondere ontmoeting met een waarzegster maakt duidelijk dat er zaken angstvallig voor haar worden verzwegen. Hierdoor komt de toch al gespannen relatie met haar ouders nog meer onder druk te staan en besluit ze naar het zuiden te vluchten.
Maar voor ze haar plannen kan uitvoeren, wordt ze ontvoerd door iemand die er zeker van wil zijn dat ze voorgoed van het toneel verdwijnt. Ze wordt als prooi voor de wilde dieren achtergelaten in de Hel, het ijskoude gebied dat dienst doet als ballingsoord. Naar verluidt, vindt iedereen daar de dood. Tegen alle verwachtingen in weet Icea echter de eerste nacht te overleven.
De volgende dag ontdekt ze dat de Hel vol verrassingen zit en dat niets is wat het lijkt.

In deel één van deze tweedelige spannende en romantische avonturenroman probeert Icea de vele mysteries die zich aandienen, te ontrafelen. Ze krijgt daarbij hulp van Aiden, tot wie ze zich aangetrokken voelt, maar die een wrok tegen haar koestert vanwege haar afkomst. Terwijl de spanning tussen hen oploopt, komen ze steeds dichter bij de waarheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Els Rommers
Uitgever
Pumbo.nl
ISBN
9789492475077
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
502

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99