(Over)levenslessen

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Alice Hoffman

Hardback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een boek om je door een moeilijke periode heen te loodsen. Bestsellerauteur Alice Hoffman zocht ernaar toen ze behandeld werd voor kanker, maar kon er geen vinden. Ze zocht opnieuw tevergeefs toen een vriendin haar kind verloor en een ander haar geliefde. Daarom besloot ze het zelf te schrijven. Wat kun je doen in tijden van overleven? Hoffman beheerst de kunst van het vertellen van een goed verhaal tot in de puntjes. Elke (over)levensles in haar boek is weldoordacht en vaak doorweven met intieme voorbeelden uit haar eigen leven. Ze voorzag haar boek van foto's en recepten, onder haar levensmotto 'Proef het leven'. Ze geeft haar lezers een openhartige blik in haar gevoelswereld en herinnert hen aan haar heldinnen, zoals Anne Frank en haar oma en die ene persoon die ze altijd kon vertrouwen; ze geeft hilarisch advies om overbezorgde mensen af te wimpelen en pleit voor het verschansen op de bank met een zwijmelfilm of een roman. Ze wil wel van de daken schreeuwen: 'Hou je niet (meer) in!' en 'Leef nu!' Met haar sprankelende toon, warmte, humor en wijsheid schreef Hoffman met (Over)levenslessen een boek dat steun en troost biedt in moeilijke tijden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alice Hoffman
Uitgever
Orlando
ISBN
9789492086242
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een boek om je door een moeilijke periode heen te loodsen. Bestsellerauteur Alice Hoffman zocht ernaar toen ze behandeld werd voor kanker, maar kon er geen vinden. Ze zocht opnieuw tevergeefs toen een vriendin haar kind verloor en een ander haar geliefde. Daarom besloot ze het zelf te schrijven. Wat kun je doen in tijden van overleven?
Hoffman beheerst de kunst van het vertellen van een goed verhaal tot in de puntjes. Elke (over)levensles in haar boek is weldoordacht en vaak doorweven met intieme voorbeelden uit haar eigen leven. Ze voorzag haar boek van foto's en recepten, onder haar levensmotto 'Proef het leven'. Ze geeft haar lezers een openhartige blik in haar gevoelswereld en herinnert hen aan haar heldinnen, zoals Anne Frank en haar oma en die ene persoon die ze altijd kon vertrouwen; ze geeft hilarisch advies om overbezorgde mensen af te wimpelen en pleit voor het verschansen op de bank met een zwijmelfilm of een roman. Ze wil wel van de daken schreeuwen: 'Hou je niet (meer) in!' en 'Leef nu!'
Met haar sprankelende toon, warmte, humor en wijsheid schreef Hoffman met (Over)levenslessen een boek dat steun en troost biedt in moeilijke tijden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alice Hoffman
Uitgever
Orlando
ISBN
9789492086242
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99